Team Seriøs gikk endelig hele veien i sesongens mest spennende finale!

Kim Lönn: Helgen var en stor fornøyelse!
Annonse:

Av avdelingsleder Kim Lönn:

Helgens turnering i Ekebergshallen ble en stor fornøyelse. Sjelden har vi sett så mange jevne kamper der flere puljer avgjordes helt i siste kampen. For eksempel så møtte The Outsiders Ticamasaga i siste kampen i puljen. Skulle Ticamasaga vinne den kampen skulle det gå på målforskjell mellom The Outsiders og Hvit Rød Oslo om hvem som skulle ta andreplassen og en plass i sluttspillet. Ticamasaga vant med 1-0. Det betydde at Outsiders gikk videre med +3 i målforskjell samtidig som Hvit Rød endte på +2 , men med flere scorede mål. Hadde Outsider sluppet inn bare et mål mer eller om Hvit Rød bare hadde scoret et mål til i puljespillet hadde det vært helt annerledes enn hvordan det endte. Mindre marginer får du ikke, og heller ikke mer spenning når Ticamasaga trykker på for 2-0, men ikke får den inn. Dette var bare en av flere puljer under helgens turnering som viset opp jevne og underholdende kamper med mye drama.

Relatert:

Ticamasaga vil bli topplag i Oslo Indoor

 

I pulje 1 imponerte Veldig Bra Lag Bror når de gikk gjennom puljespillet med kun seiere. 12 poeng og 11-2 i målforskjell er ikke dårlig, det. Rett bak dem havnet unggutta i Jeans Barn som tok andreplassen med 9 poeng. Her spilte mestadels juniorspillere fra Kolbotn.

Etter puljespillet kom Brun Standards lagleder og keeper Sigmund bort til turneringsleder og mente at det vært en veldig tøff pulje. Er vanskelig å ikke være enig med Sigmund – særlig når begge de to lagene som gikk videre fra denne puljen også var de som møttes i finalen. Team Seriøs med sine lysende oransje drakter tok førsteplassen i puljen etter å ha gått ubeseiret gjennom puljen. Berbashow tok andreplassen og Brun Standard måtte dessverre parkere på plass nummer tre.

Inget lag scoret flere mål i puljen enn Null Nada Zero. Dette til tross, endte de på andre plass i pulje 3 når de havnet på samme poeng – 9 – som MTUF. Som bekjent er det innbyrdes møte mellom to lag på samme poeng, og kampen mellom MTUF og Null Nada Zero endte 4-0. Men begge to gikk videre til sluttspill.

Under søndagen tok turnerings jevneste pulje plass på bane 2, også kalt Centre Court. Samtlige kamper viset opp høyt tempo, god energi, hard jobbing og flotte mål. I denne puljen fant vi mange kjente lag, så som Sniper Killas, Viva La Vestby, OSI Futsal og Løgnaslaget. Laget med færrest turneringsdeltakelser i puljen var Skogens Army og kanskje det hjalp – fordi det var dem som gjennom uavgjort i sin siste kamp mot Sniper Killas sikret gruppeseieren på 8 poeng. Bak dem fikk vi OSI Futsal og Løgnaslaget på 7 poeng, men der gikk OSI videre på innbyrdes møte (2-1).

I turneringens siste pulje, pulje 5, var det kun et lag det handlet om. Ticamasaga fullstendig dominerte gruppen og lekte seg igjennom gruppespillet med ingenting annet enn seier og meget imponerende 0 mål imot seg. Spillerne selve mente at keeperen var den største grunnen til dette og sa at det er en mindre skandale hvis han ikke er med på rundens lag. Jaaa, vi får se. Ticamasaga endte på 12 poeng. Bak dem endte altså Outsiders og Hvit Rød Oslo på 7 poeng, og resten vet dere allerede.

Et meget spennende puljespill der vi fikk se utrolig mye bra spill!

Relatert:

Oslo: Team Seriøs har stjerner i sikte

 

Please follow and like us:
error
Annonse: