Nils Gym frykter overmakten Team Fivert

Nils Gym klar for helgens Trondheim Indoor!
Annonse:

Nils Gym har deltatt flere ganger i Trondheim Indoor. Lagnavnet er inspirert av treningssenteret hvor spillerne trener. Til helgen er Nils Gym klar for sesongens siste turnering i Trondheim Indoor.

– Spillerstallen er noe varierende fra turnering til turnering, men generelt er vi en kompisgjeng fra Nordland, kommenterer Åsmund Thovaldsen på Nils Gym som sier at laget normalt er med uten de store ambisjonene.  På merittlisten kan laget skilte med kvartfinale som beste plassering.

Saken fortsetter under bildet.

Nils Gym | Bak fra venstre: Asgeir Salamonsen, Lars Moe, Einar Opdahl, Daniel Nordheim, Håkon Breivik
Foran fra venstre: Ole Richter Jonsen, Åsmund Thorvaldsen, Eirik Hartviksen, Vidar Tømmervik

 

Stian Reinertsen deltok for IFS-landslaget i UEFS Futsal-EM 2016 i Russland. Her er Reinertsen (t.v.) sammen med landslagskollega Esben Rashid fra spillermøte i Russland

Stian Reinertsens legendelag Team Fivert er også påmeldt til kommende turnering, og dette laget er kjent for gulltoktene sine. Med andre ord har Team Fivert en merittliste som i høyeste grad overgår Nils Gym sin.

– Team Fivert hadde vært kjekt å unngå, laget gjør det stort sett bra i hver turnering. Et møte hadde samtidig vært morsomt, siden også de har mange spillere fra Nordland, sier Thorvaldsen og avslutter:  – Det hadde vært morsomt å gå av med seieren i siste turnering for året!

 

Påmelding:

Påmelding- Trondheim Indoor 24. – 26. februar 2017

 

Please follow and like us:
error
Annonse: