Grindvold: Blir kniving til siste slutt mellom Fivert og La Familia!

- Holder en liten knapp på Team Fivert.
Annonse:

Christian Grindvold

Av Christian Grindvold

Det er klart for sesongens siste turnering og vi har hatt nok et fint år i Trondheim.

For min del var det første gang i IFS regi på en stund etter mye reising og et meget lite opphold for IFS i Stavanger.

Jeg kjente at i år skulle det bli godt å komme tilbake til Trondheim og IFS igjen!

Saken fortsetter nedenfor.

Påmelding er fremdeles åpen til helgens turnering! Meld på i dag for å sikre plass.  Vi holder åpent frem mot turneringsstart og setter inn lag ved mulighet:

PÅMELDING TRONDHEIM INDOOR

 

Vi i IFS Trondheim sitt team har vært få, men arbeidsvillige. Vi har gjennom hele sesongen hatt 4-5 stk som har gitt vår helg for at futsalglade mennesker skal ha et arrangement og komme til, og vi håper alle har vært fornøyd med sesongen, tross alle dommerfeil! 😉

Vi har i år som tidligere hatt lag som ofte er med, og som også kommer langt når de er med!

Team Fivert er vel det vi kan kalle veteranene i IFS Trondheim; i år som før har Fivert levert gode saker fra start til slutt, med noe varierende utfall, men det meste har resultert i gode meritter.

Deniz Akat

La Familia har også vært en gjenganger i år, og står med sølv som beste resultat. La Familia har tatt et betydelig steg opp fra fjorsesongen som endte med en 10.plass og 9 maraton poeng. Spørsmålet er om laget kan ta førsteplassen i Trondheim når lagleder og primus motor Deniz Akat ikke er tilstede i helgens turnering.

Uansett blir det kniving til siste slutt. Personlig holder jeg en knapp på Team Fivert, men i futsal kan alt skje; Derfor elsker vi sporten!

Jeg og resten av teamet ønsker begge lag og selvfølgelig resterende lag lykke til i siste turnering for denne gang!

Til slutt vil jeg vil trekke fram et annet lag i Trondheim Indoor, nemlig Flåklypa futsal. Elsket og hatet av mange, men helt klart med masse talent og mye innboende futsalkvaliteter.

Et ungt lagt som har vist at de ikke er redde for noen og gir alltid det de kan i kampene! Man ser at de kan vinne mye på å bli mer defensivt orientert, men aggressiviteten og jobbing i angrep er bemerkelsesverdig!
Takk for oppmerksomheten.

 

Relatert:

Trondheim: Rundens lag

 

Odds på kommende turnering i Trondheim Indoor, 24.-26. februar

 

Spenning i Trondheim: Team Fivert vs. La Familia

Please follow and like us:
Annonse: