Kampen mellom strukturerte Team Fivert og unge, tekniske La Familia

- Reinertsen krydrer Fiverts offensive spill!
Annonse:

AV Joachim Andersen, avdelingsleder

Denne turneringen kan bli spennende med tanke på maratontabellen, men jeg tror nok Team Fivert vil

Stian Reinertsen, Trondheim

klare å holde ledelsen helt inn. De er et strukturert lag. Scorer ofte det første målet, og så kontrollerer kampene inn i deres favør. De er bunnsolide defensivt og har flere forskjellige dødballtrekk som de har scoret mange mål på denne sesongen. Stian Reinertsen er nok lagets viktigste spiller. Flotte lederegenskaper og et bredt finterepertoar som får krydret lagets offensive del av spillet.

Hos La Familia er det vanskelig å trekke frem en enkeltspiller. De har et lag med tekniske og hardtarbeidende spillere. De har flere unge spillere som med litt tid og erfaring kan bli veldig gode og kan gi laget den lille  x-faktoren laget trenger for å gå helt til topps.

 

Relatert:

Trondheim: Rundens lag

 

Odds på kommende turnering i Trondheim Indoor, 24.-26. februar

 

Spenning i Trondheim: Team Fivert vs. La Familia

Please follow and like us:
Annonse: