Spenning i Trondheim: Team Fivert vs. La Familia

La Familias Vanebo og Akat gir sine kommentarer før helgen!
Annonse:

Spenningen er stor før sesongens siste turnering i helgens Trondheim Indoor; Stian Reinertsen og Team Fivert topper tabellen med 21 poeng, og like bak følger La Familia med 18 poeng. Kun 3 poengs forskjell, og i helgen spilles det om totalt 7 poeng.

Relatert:

Odds på kommende turnering i Trondheim Indoor, 24.-26. februar

Team Fivert, som lå på samme poengsum som La Familia før forrige turnering, klatret opp til en 1.plass etter å ha nådd finalen, mens La familia måtte seg seg slått av i kvarten. Ingenting er avgjort og spenningen er stor om Team Fivert klarer å ro i land tittelen!

Saken fortsetter under tabellen.

Maratontabellen:

Nr Lag Poeng
1 Team Fivert 21
2 La Familia 18
3 Ragazzi 14
4 FC Svare & Berg 13

Se hele Maratontabellen her:

Maratontabellen Trondheim Indoor 2016/2017

 

Engasjerte Joakim Vanebo er innsteppende lagleder for La Familia da den faste laglederen Deniz Akat er bortreist. Vanebo kommenterer:

 

Joakim Vanebo

– Altså sesongens siste turnering! Først og fremst vil jeg bare si at det har vært en stor glede å delta i IFS igjen! Mange gamle og nye lag har vist seg frem og man ser at futsal vokser i Trondheim. Kjipt at det er over for i år men vi ser allerede frem til NM og neste IFS turnering.

3 poeng opp til Team Fivert altså – det er såpass jevnt enda, ja. Jeg er veldig stolt over alle spillerne som har spilt for La Familia i år. Vi har vel til gode å ikke gå videre ifra gruppespillet. Kampene vi har spilt mot Team Fivert har alltid hatt preg av høyt tempo, mange sjanser og to veldig disiplinerte lag som spiller med respekt for hverandre.

Skal man trekke frem noe av det jeg tror Fivert har slått oss i La Familia på så er det definitivt deres mentalitet og deres helt unike måte å spille etablert begge veier.
Tror de fleste lagene i IFS Trondheim er enig om jeg sier at Team Fivert er det laget som behersker etablert forsvar/angrep best. Ønsker Team Fivert lykke til i helgen så får vi se hvem som topper øverst etter helgen!

Saken fortsetter under bildet.

Team Fivert fra IFS Futsal-NM 2015

Vanebo ønsker også å sette spotlighten på andre lag i Trondheim Indoor: – Om jeg skal trekke frem lag som jeg er blitt imponert av i Trondheim Indoor så vil jeg først trekke frem alle de unge lagene som har kommet inn og har kommet for å bli. Veldig mange spennende lag og spillere som har underholdt med god og morsom futsal gjennom turneringene. Men et lag jeg ønsker å trekke frem, ikke nødvendigvis for plassering/resultat, det er Fritt Fall. Jeg har sett Fritt Fall delta siden «2011ish» og de har virkelig etablert et godt og solid lag denne gangen som har overrasket mange med seier over (på papiret) bedre lag.

Ønsker alle lag lykke til i helgen, avslutter Vanebo.

 

Deniz Akat som normalt styrer La Familia-skuten gir også sin kommentar fra ferien sin:

Deniz Akat, La Familia

– Jeg er dessverre på ferie og får ikke deltatt på helgens turnering. Vil gratulerer Team Fivert med en stabil levering i tidligere turneringer så får vi se om vi kanskje får gjort noe med førsteplassen i sesongens siste turnering!
De kampene vi har spilt mot Team Fivert har vært jevne med høyt tempo. Føler vi taper kamper på at de har gode relasjoner etter å ha spilt sammen så lenge som de har gjort. Vi i La Familia er en blanding av spillere som spiller aktivt i dag og noen som ikke spiller noe mer, så det er morsomt at det har blitt så jevnt imellom oss to. Fortjener skryt for deres evne til å styre kampene akkurat som de vil mot de fleste lag og deres etablerte angrep – forsvarspill! La Familia satser på å beholde de fleste frem til neste sesong og satser på jevne kamper der vi går seirende ut, konkluderer Akat og avslutter med å trekke frem et annet lag som har vist gode takter denne sesongen i Trondheim Indoor:

– Ønsker å trekke frem et lag, Blackstars!
Før første turnering hadde jeg aldri hørt om laget men de spiller god og underholdene futsal! Disse unge spillerne har overrasket mange med sine resultater og de er fast inventar i så og si alle turneringer.

 

Blackstars ett steg tilbake

 

Påmelding er fremdeles åpen til helgens turnering! Meld på i dag for å sikre plass.  Vi holder åpent frem mot turneringsstart og setter inn lag ved mulighet:

PÅMELDING TRONDHEIM INDOOR

Please follow and like us:
error
Annonse: