Referat fra forrige turnering i Nivå 1

Endelig var det Team Seriøs sin tur!
Annonse:

Bildet øverst: Team Seriøs | Bak fra venstre: Markus Berntsen, Magnus Hellem,Kim Gulbrandsen Foran fra venstre: Sondre Smith, Jonas Flood, Markus «Niko» Berntsen og Thomas Møller Jensen

AV Kim Lönn

Kim Lønn under spillermøte i Futsal-EM 2016 i Russland.

Endelig var det Team Seriøs sin tur! Og det var en motivert gjeng som dukket opp til puljespill på fredag kveld. På spørsmålet om hva de hadde som mål så nølte ikke lagleder Thomas Møller Jensen: «Etter å ha rykket ut i kvartfinale to ganger på rad er vi her for å vinne.» Noen ville kanskje kallet det overambisiøst. Noen kanskje synes det høres nonchalant ut. Men Thomas viste hva som var på gang – at det var en sanningsprofeti. I puljen havnet man i en gruppe med kun 3 lag, der alle møtte hverandre 2 ganger. Det viset seg å være en ganske tøff gruppe der stamgjestene Brun Standard og nydannede Berbashow (tidligere Fransisco Futsal) inngikk i puljen sammen med Team Seriøs. Team Seriøs imponerte med en solid defensiv og god nok offensiv til å vinne 3 av 4 kamper. Den 4. kampen ble uavgjort mot Berbashow. Berbashow skulle dog få sjansen til revansje lenger frem i turneringen.

I sluttspillet møtte de oransje krigene Null Nada Zero som hadde imponert med teknisk og god futsal. De hadde vunnet en jevn kamp i mellomspillet, men med tynn tropp ble det litt for vanskelig mot Team Seriøs. Sesongens kanskje største seiersmargin i sluttspillet ble et faktum når Team Seriøs vinner med hele 8-1. Videre inn i semien møter man et av de lagene som hadde imponert aller mest – Ticamasaga.

Ticamasaga | Håvard Ullaland, Petter sandal Nodevik, David Fjeldskår (til venstre), Martin Johansen (med skjegg), David Harbo, Henning Frestad, Amund Haaland Aano og Håvard Prestvik

De hadde lekt seg frem til semifinale, akkurat som Team Seriøs, og nå skulle det bli show. To lag med veldig mye ferdigheter i troppen der alle måtte yte sitt ytterste. Team Seriøs går tidlig opp i 1-0-ledelse på en sniken frispark der Thomas Møller Jensen skyter under en hoppende mur og inn i mål. Ticamsaga klarer deretter å kvittere, men ikke lenge etter tar Team Seriøs på nytt ledelsen gjennom det sykeste målet under sesongens futsal-turneringer. Etter flott pasningsspill blir det så en høy ball som havner hos en Seriøs-spiller. Med ryggen mot målet hopper han høyere enn selveste Javier Sotomayor og gir oss et brassespark som får Cirque de Solei til å virke støle. Perfekt utført teknisk. Det blir dog ikke mål, men på returen trykkes ballen inn. Galskap på bane 2 i semifinalen altså. Kampen står og veier litt når til slutt Team Seriøs får inn 3-1-målet som gjør at kampen virker sikret. Men det tar ikke mer enn 22 sekunder for Ticamasaga å kvittere. På skuddretur fra keeperen til Team Seriøs kan Ticamasaga lobbe inn ballen i mål. Kampen lever, men Ticamasaga klarer ikke å samle krefter nok for å få inn en kvittering. En meget underholdende kamp ender 3-2 til Team Seriøs som går videre til finale.

I finalen møter man sine tidligere puljemotstandere Berbashow. Kampene mellom dem i gruppen endte 1-1 og 3-0 til Team Seriøs. Skulle det vise seg at det var en tilfeldighet? Eller er Team Seriøs det bedre laget denne turneringen?

I en veldig tight kamp ender første omgang 0-0. Men tidlig i andre omgang scorer Team Seriøs 1-0 med en ventreslegga rett opp i krysset! Berbashow svarer med et kjempepress og rader opp sjanser på sjanser. Nærmest kom de med 2 frisparker fra ca 8 meter. I det første frisparket går ballen forbi keeperen og er på vei inn i mål når siste mann i forsvaret klarer å hive ut benet som der og da føltes 4 ganger så langt enn det egentlig var. Og som om ikke det var nok – bare minutter senere kommer det andre frisparket fra identisk posisjon. Også her klarer man å beseire keeperen – men ikke forsvareren bak keeperen. Den går på backen – inn i stangen – og så tilbake til backen som kan klarere. Midt i en vanvittig offensiv fra Berbashow klarer Team Seriøs å kontre inn 2-0 og da går energien ut av Berbashow som taper finalen bittert. Team Seriøs kan juble når signalet går og vinner finalen!

Les også referat fra alle gruppene:

Team Seriøs gikk endelig hele veien i sesongens mest spennende finale!

Please follow and like us:
error
Annonse: