– Opplevelse for livet!

Andreas Torkildsen om UEFS Mesterligaen
Annonse:

Intervju med Andreas Torkildsen (nr.19). Bak fra v.: Torgeir Aslestad, Andreas Ajer, Kristoffer Hetlebakke, Andreas Torkildsen, Einar Lundefaret, Edvard Ajer Foran fra v: Gaute Aas Levang, Lars Petter Jonskås, Erlend Kasin, Jan Åge Nordbø (kaptein), Kjetil Sveinsson, Håvard Lilletvedt.

 

KSI Volvo240 har fått kjenne på det tøffe nivået i UEFS Mesterliga, og gikk på to strake gruppetap til tross for hederlig innsats. Laget skal spille plasseringskamp kl. 19:00 i kveld mot Calcio A 5 Rimini. Nedenfor følger intervju med Andreas Thorkildsen.

 

1. Fortell litt om de to innledende kampene i gruppespillet:

– Den første kampen vi spilte, mot Torpedo Mami Moskov, var utrolig tøff. Her fikk vi virkelig kjenne på nivået internasjonal motstand kan by på. Vi bestemte oss før denne kampen å ligge lavt og kontre når vi fikk muligheten til det. Dette funket bra de første 10 minuttene av kampen, til det plutselig rakner og vi slepper inn 8 på rappen.
I andre omgang bestemte vi oss derfor for å stå høyt og sette et skikkelig press. Her merket vi at vi ga dem alt for mye respekt i første omgang, for nå begynte de å gjøre enkle feil og vi fikk holde mer på ball. Det endte med at vi tapte andre omgang 2-4, noe som ga oss følelsen av at vi kan hamle opp med hvem som helst videre i mesterskapet.

I gruppespillets siste kamp bestemte vi oss for å starte med lavt press før vi skulle sette inn støtet litt ut i kampen. Dette funket egentlig ganske bra. Første omgang var veldig jevn, med sjanser til begge lag, men dessverre var det de som pirket inn 2 mål. I andre omgang var det vi som kjørte, og vi scorte 2 mål. Dessverre holdt det akkurat ikke og det endte med 2-3 tap. Dette tapet var ekstra bittert ettetsom vi følte at vi hadde litt marginer i mot oss gjennom hele kampen.

2. Dere har spilt lite sammen, hvordan løste dere denne utfordringen underveis?

– Til tross for å ha spilt såpass lite sammen, føler vi at det har gått ganske greit. For der andre lag er skikkelig samspilte og kjører innøvde trekk gang etter gang, som i håndball, har vi hatt nok med å kjøre enkle kampstrategier.
Spesielt i den første kampen fikk vi kjenne på dette. Vi lærte mye fra den kampen, noe som gjorde oss mer forberedt til neste kamp.

3. Senere i dag er det plasseringskamp mot hjemmeklubben Calcio, hva tenker dere om denne kampen?

-Vi tenker at dette blir en veldig tøff kamp der hjemmelaget vil gjøre alt for å dra i land seieren. Det kan fort bli en kamp der laget som vinner krigen også vinner kampen. Men om vi spiller slik vi gjorde i forrige kamp er mulighetene gode for seier gode.

4. Hvordan er det å oppleve internasjonal futsal sammen med kamerater/med et lag dere selv har skapt?

– Det er utrolig gøy!
At vi får muligheten til å dra som en kompisgjeng til Italia for å spille mot topp internasjonal motstand, er en opplevelse for livet

5. Hvilke regler skapte størst utfordring for dere i forhold til IFS sine turneringsregler?

– Før turneringen startet hadde vi et lagmøte der vi gikk nøye gjennom reglene og hva som var annerledes her i Italia. vi var altså godt forberedt. Men til tross for det, gjorde vi en del feil på innkast i første kamp.
Bortsett fra dette har det egentlig gått ganske greit.
6. Hvordan vil satsingen deres være hjemme i Norge videre? 

– I Kristiansand Indoor går vi helt klar for sammenlagtseieren i kommende sesong. Alt annet vil være skuffende.
I NM håper vi å kunne stille det samme laget som er i Italia, da har vi gode muligheter for å kjempe om seieren der også, avslutter Torkildsen.

Please follow and like us:
error
Annonse: