– Det største vi har vært med på!

Ønsker å kvalifisere seg til nytt internasjonalt mesterskap gjennom IFS Futsal-NM 2017.
Annonse:

KSI Volvo 240 sitt Mesterliga-eventyr endte godt. Med seier over hjemmelaget Calcio A 5 Rimini i siste kamp, der KSI Volvo 240 tilslutt kunne juble for 5 – 2 seier, endte laget på 9.plass i UEFS-mesterliga 2017. Kaptein Jan Åge Nordbø sto selv for fire av målene i kampen, og viste gode lederegenskaper underveis.

Av: Maria Hanstveit


 

Jan Åge Nordbø sjekker resultatet av myntkastet før kampstart.

– Dette var j***** bra, er det første Nordbø sier når han kommer opp og setter seg.

 

Gratulerer så mye med seier, dette var fantastisk gøy! Fortell om taktikken før kampen:

– Taktikken før kampen var at vi i dag skulle ha det første målet, og heller legge oss litt nedpå om vi ble veldig pressa. Vi hadde en helt enorm energi i dag alle sammen og la om til kortere bytter så vi kunne ha full intensitet hele veien. I dag scorer vi mange fine mål, og det var rett og slett utrolig gøy! Vi visste at laget i dag var dårligere enn de to forrige (Torpedo-mami Moskva, VPS Novabrick, red.anm.), så vi bestemte oss for å stå  høyt og presse knallhardt i dagens kamp.

 

Hvordan kjennes det å få sin første seier i Mesterligaen?

– Det er stort å vinne en kamp i Mesterligaen, det er det største vi har vært med på! Vi er en kompisgjeng som startet lag i IFS for bare litt mer enn et år siden, og at vi nå får muligheten til å reise ned her er veldig stort. Det er mye å skrive hjem om, både om hva vi har opplevd og ikke minst nå en seier!

 

Fortell mer om ambisjonene videre:

– Begge lagene som var i gruppa vår er i semifinalene, noe som sier litt om nivået i gruppen. Vi har lært veldig mye av de to kampene og håper å få vist det i NM i høst. Vi endte på delt 2.plass i Kristiansand Indoor i år, men vi skal absolutt ta Maratonmester-tittelen til neste år. Vi vil også kjøre på i NM slik at vi forhåpentligvis får muligheten til å delta internasjonalt også neste år!

 

Hva er forskjellene mellom lagene dere har møtt her i Mesterligaen:

– Det er ganske stor forskjell på alle lagene; Det russiske hadde så mange trekk at de virket som de kunne spille blindt. Det tsjekkiske var litt mer individualister, og mye vanskeligere å møte feilvendt da de er flinke til å snu om. Det italienske var noen hakk under de to andre, men vi skal ikke ta for mye av presentasjonen vår, for det vi gjorde i dag var veldig bra. Jeg tror det russiske laget kan gå hele veien, sier Nordbø.

(saken fortsetter under bildet)

Bak f.v: Andreas Ajer, Torgeir Aslestad, Kristoffer Hetlebakke, Kjetil Sveinsson, Einar Lundefaret og Andreas Torkildsen. Foran f.v: Gaute Aas Levang, Erlend Kasin, Jan Åge Nordbø, Håvard Lilletvedt, Lars Petter Jonskås og Edvard Ajer.

 

Hva tror du de andre lagene har å si om KSI Volvo 240?

– Etter kampen i dag tror jeg de vil si at vi er løpssterke og har mye energi. Vi spiller jo ikke så mye sammen, selv om vi alle har spilt på samme aldersbestemte fotball-lag når vi var yngre. Vi har få trekk og er en del individualister, men vi er kontringssterke, noe vi viser i dag når vi får alle mål på kontring. Jeg tror de sitter igjen med at vi løper mye og er sterke.

 

Mesterligaen 2017Er det noe annet du vil legge til tilslutt?

– Vi må vi takke alle våre sponsorer for at de har bidratt til turen og støttet oss med midler for å gi oss denne opplevelsen. Sponsorene er veldig viktig å få med da det er de som har gjort denne turen mulig, gjentar Nordbø. (Se oversikt over KSI Volvo 240 sine sponsorer på deres egne facebook-side Volvo 240 Futsal )

– Og så må vi også takke IFS som gir oss denne muligheten! Vi har storkost oss og det kommer nok neste lag som skal delta internasjonalt  til å gjøre også. Vi er veldig ydmyke for at vi har fått muligheten til å spille med flagget på brystet  – det er utrolig stort, avslutter en tydelig fornøyd Nordbø.

Please follow and like us:
error
Annonse: