Mottar du ikke email fra oss? Ikke la spamfilteret ødelegge futsalmoroa!

Husk å tilføye IFS til din tillatte liste, slik at du kan motta alle mailhenvendelser.
Annonse:

Sjekk gjerne spamfilteret ditt snarest for å se om du har gått glipp av nyheter fra oss. Ikke på mailinglisten vår? Klikk her for å registrere deg!

Slik lagrer du e-postadresser fra ditt e-postprogram:

(info hentet blant andre fra online.no – Merk at det kan være endringer av denne infoen i nyere tid, men mest sannsynlig er løsninger noenlunde like infoen nedenfor )

Outlook

Hold musepekeren over e-postadressen du vil lagre, høyreklikk og klikk ”legg til i Outlook kontakter”. Fyll eventuelt inn informasjon om kontakten og trykk deretter ”Lagre og lukk”.

Gmail

Hold musepekeren over e-postadressen du vil lagre, klikk på mer og ”legg til i kontakter”. Fyll eventuelt inn informasjon om kontakten. Oppdateringer om kontakten lagres automatisk.

Hotmail

Når du er inne i mailen, se til høyre for e-postadressen. Der finner du ”Legg til kontakt”. Klikk på denne eventuelt inn i ”rediger kontakten” for å legge til mer informasjon om kontakten.

Online

Når du er inne i mailen, se til høyre for e-postadressen. Klikk på legg til i adressebok, Du får opp en”Legg til ny kontakt” dialogboks hvor du kan lagre informasjon om kontakten. Lagre og lukk.

Yahoo

Klikk på + ved siden av den e-postadressen du vil lagre. Da får opp en dialogboks hvor du kan legge til og redigere informasjon om kontakten. Klikk lagre og deretter bruk.

AOL

To ulike måte kan prøves:
1.

  • Åpne din AOL-innboks.
  • Gå til keyword: Spam Controls.
  • Åpne den siste e-posten du mottok fra IFS.
  • Klikk på “Add Address”-knappen (til høyre) for å føre opp IFS som en kontakt ved din «People I Know»-liste.

2.

  • Åpne en e-post som du har mottatt fra oss.
  • Klikk på Reply-knappen (øverst ved høyre hjørne).
  • Et nytt e-postvindu åpnes deretter med en feil adresse i «Send To» feltet.
  • Bytt ut denne adressen med IFS sin e-postadresse: post@www.futsal.no og post@futsal.no
  • Klikk “Send Now” (i hjørnet øverst til høyre).
  • Dermed har du fått ført inn våre e-postadresser til din «People I Know»-liste.

Andre e-posttjenester eller klienter eller annen antispamprogramvare

Dersom e-post fra IFS er filtrert til spam- eller søppelpostmappen, kan du legge til IFS i adresseboken eller kontaktlisten.

Hvis dette alternativet ikke er mulig/tilgjengelig, kan du prøve å flytte meldingen til innboksen eller videresende meldingen til deg selv.

Fremdeles problemer? Kontakt oss på post@futsal.no, og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg tilå  du motta email fra oss!

 

Please follow and like us:
error
Annonse: