Christer Eidsaa: Alt ligger til rette for en god sesong!

Ønsker velkommen til nyoppusset hall i Kristiansand!
Annonse:

Christer Eidsaa har vært med i en årrekke i Kristiansand Indoor, både som dommer og som leder. Han vil fremdeles være med i lederteamet, men vil fokusere mer på dømming på parketten denne sesongen. Nedenfor svarer Eidsaa på noen spørsmål i forkant av sesongen.

Christer Eidsaa (t.v.) var med som koordinator-assistent for IFS-landslaget i UEFS Futsal-EM 2012 i Hviterussland.

 

Hei Christer, hvem er gullfavoritter blant lagene i Nivå 1?

– Det er ganske jevnt i toppen med flere gode lag. Så kommer det litt an på om de kan stille med de beste eller ikke. Men Blaker og Volvo240 kommer ganske fort opp i tankene. Disse burde være med i toppen hvis de deltar mye. Så blir det spennende å se hvor mye Morgendagens helter, Laksekongan, Snublepupp og Albbos deltar. Dette er også lag som gjør det godt når de er med.

 

Volvo240 fra UEFS Mesterliga i Italia 2017: Bak fra v.: Torgeir Aslestad, Andreas Ajer, Kristoffer Hetlebakke, Andreas Torkildsen, Einar Lundefaret, Edvard Ajer Foran fra v: Gaute Aas Levang, Lars Petter Jonskås, Erlend Kasin, Jan Aage Nordbø (kaptein), Kjetil Sveinsson, Håvard Lilletvedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgendagens helter | Bak fra venstre: Sander Hansen Sjøkvist, Lars Kvarekvål (ikke med på laget), Fredrik Kristensen Dahl, Mathias Myhre Madsen, Daniel Goa Utgård, Sebastian Hornnes Heggland. Foran fra venstre: Jesper Daland, Kristoffer Sindholt Syvertsen

 

Blaker IL | Bak fra venstre: Tor Sælthun, Tobias Haslemo, Robin Christensen og Stian Ingebrethsen Foran fra venstre: Alexander Ruden, Kent-Erik Sælegg og Brian Jensen.

 

Kan du nevne noen lag som har gjort inntrykk på parketten?

-Det er veldig mange egentlig. Det er mange fine detaljer. Mål, redninger, driblinger og finter. Så det er gøy å få lov til å være med å se på alt som skjer i futsalverden🙂 Men tipper at de lagene som var med i toppen i fjor også er med i år. Så blir det spennende å se om KSI hever seg og om for eksempel Høllen Futsal gjør comeback.

Høllen Futsal, IFS Futsal-NM 2015

 

KSI Futsal, IFS Futsal-NM 2016

 

Noen spillere som har utmerket seg i avdelingen din?

-Emir Hopovac  og Erlend Kasin har imponert meg mye. Og når det fungerer der så er det vanvittig gøy å se på. Det kommer noen finesser som er helt rå. Ellers så er jo Joakim Johansen både gøy å se på og utrolig hyggelig å ha med og gjøre utenfor banen. Han har en fin futsalforståelse og er forøvrig trivelig å snakke med.

 

Hva er det perfekte kameratlag?

– Det er ett lag med nye og gamle venner som treffes for å ha det gøy sammen, og kanskje vinner en kamp eller to også. Hvor det sosiale står høyt og at gjengen er inkluderende. Det tror jeg hadde vært ett fantastisk kameratlag.

 

Sett sammen ditt eget futsal-lag med utenlandske og/eller norske fotballspillere som du tror ville gjort det bra innendørs.

Keeper:
Håkon Oppdal- Fantastisk på strek

 

Utespillere:

Ronaldinho – Kan drible 11 mann i en telfonkiosk. Selvskreven.

Eric Bailly – Bautaen i forsvar

Andrea Pirlo – Overblikk og rutine. Slår aldri en feilpasning

Messi – Mannen kan trylle.

Laget trenger ikke flere spillere da det aldri ville mistet ballen og derfor aldri behøver å løpe noe særlig:)

 

Hvem er dine nærmeste futsal-kollegaer i avdelingen, og hva kan du si om dem?

Inge Berg

-Inge Berg som er dommeransvarlig og dommer. En fin type som liker fint spill. Prøver å være behjelpelig med å lære bort regler til lag. Rettferdig type.

Fredrik Fredriksen som har vært dommer og blir nå avdelingsleder i Kristiansand. Rolig mann som ikke blir stresset. God å ha med i teamet. Stiller alltid opp!

 

 

 

Hva er din egen fotball- og futsalerfaring?

– Har spilt en futsalkamp i mitt liv. Ingen suksess for å si det sånn. Hadde vondt i 3 dager etterpå. Har spilt for Søgne og Tigerberget før, men holder nå bare på med dømming.

 

Hva synes du er det beste med kameratfotball?

– Alt. Kan ikke si det på noen annen måte. Det er sinnsykt moro med kameratfotball. Og er veldig glad for at jeg kan være en del av det!

Kameratlaget FC Mødre har vist engasjement på parketten i Gimlehallen!

 

Hvorfor er deltakerne i din by heldige som har dere til avdelingsledere?

– Både Fredrik og har vært med lenge, så vi begynner å kunne litt med tanke på regler. Vi er begge opptatt av at deltagerne har det greit og får en fin opplevelse; slik at de kan komme tilbake med ett godt minne.

 

Hvilke 3 ting synes dere turneringsdeltakerne bør vite om deg?

– Rolig type som er glad i sporten og som vil gjøre så mye som mulig for at det skal bli greit å delta.

 

Hvilke erfaringer og egenskaper har du med deg i bagasjen som gjør deg til en god leder?

– Er flink til å lytte på deltagerne å prøver å gjøre de endringer som er ønskelig for en god opplevelse. Prøver å se saken litt fra deres side også slik at ting blir løst.

 

Hva opplever dere som mest utfordrende som ledere?

-Litt kjedelig, men det er betalinger. Og de få gangene vi har hatt alvorlige skader. Det er ikke noe greit selv om vi prøver å gjøre det beste for de involverte

 

Hvilke råd har du til deltakerne før første turnering?

-Bruk Vipps: Vipps til lagleder som vippser oss. Merk med lagnavn! Blir mye lettere for oss etterpå.

 

For de som befinner seg i andre deler av Norge  Hva er det din by/avdeling har som de andre avdelingene bare kan drømme om?

-Kristiansand er jo en enestående by, trenger ikke si mer mer. Ellers så har hallen blitt pusset opp med nytt dekke og nytt lys. Så alt ligger tilrette!

 

Klikk på linken nedenfor for å delta i første turnering 15. oktober:

PÅMELDING KRISTIANSAND INDOOR

Please follow and like us:
error
Annonse: