Ønsker du å være funksjonær eller dommer i Stavanger?

Hjelp oss å bygge Stavanger Indoor opp igjen!
Annonse:

Bli en del av futsal-teamet i Rogaland!

IFS ønsker å bygge opp igjen stavangeravdelingen. Utfordringene har vært store i forhold til halltider etter at langtidsavtalen med Ynglingehallen dessverre ble avsluttet for noen år siden. Vi behøver nå en leder som aller helst kan binde seg å lede noen turneringer i minimum et år, slik at vi kan få kontinuitet. IFS har ikke økonomi til å sende ledere fra andre regioner eller fra forbundskontoret. Lokal leder må regne med at det vil være ulike haller som benyttes i Stavanger/Sandnes-området.  Vær med å bygg opp igjen futsalgleden i Stavanger Indoor!

IFS sikter seg normalt inn på funksjonærer mellom 20 og 30 år som ønsker å engasjere seg i sekretariatet i turneringen, og forøvrig alle dommere som ønsker å være kampleder i kameratfotballen/futsal.

Funksjonærer mottar 200 kr. timen og dommere mottar 500 kr. pr pulje. I tillegg deles det ut diverse utstyr etc. til de involverte gjennom sesongen.

Funksjonæren er ansvarlig for pålitelig og effektiv gjennomføring av turneringen i den tiden vedkommende har ansvar i hallen. Merk: IFS Sentralt er hovedansvarlig for alle påmeldinger, generell markedsføring og kommunikasjon med lagene utenfor turneringshelg, dette er ikke funksjonæransvar.

Send email til post@futsal.no eller ta kontakt på direktemelding på Facebook-siden Futsal Norway ved interesse. IFS gleder seg til en ny sesong med herlig kameratfotball-stemning, og ser frem til å stifte hyggelig bekjentskap med flere funksjonærer og dommere.

Please follow and like us:
error
Annonse: