Morgendagens Helter: Kristiansand-lag kan vinne årets NM!

Fjorårets NM-toer ser frem til å utfolde seg i årets NM - På hjemmebane!
Annonse:

Morgendagens Helter fra IFS Kristiansand Indoor tok fjorårets NM med storm. Spekket med virtuose kvaliteter og lekende artisteri, kjempet Daniel Goa Utgårds unge gutter seg helt til finalen hvor de måtte skuffet se seg slått av BSK Futsal.

Saken fortsetter under påmeldingen.

Påmelding til IFS Futsal-NM 2017

Lagleder for BSK Futsal, Jonas El Moutaouakil, uttalte følgende til futsal.no i etterkant: «Vår finalemotstander Morgendagens Helter imponerte oss voldsomt, spesielt med tanke på lagets unge alder. Et lag med masse individuelle ferdigheter, men med noen svakheter i forsvarsspillet. Dette kommer med rutine, og Morgendagens helter blir nok et lag å regne med i årene som kommer!»

Nedenunder følger intervju med Daniel Goa Utgård.

Hei Daniel, hvordan er stallen til Morgendagens Helter i forkant av sesongen og NM?

-Morgendagens Helter er en god sammensatt gjeng av gode unge fotballspillere som lever opp til lagnavnet. Fjorårets utgave av Morgendagens Helter er ganske likt, men vi har noen utskiftninger. Vår 7’er-stjerne og landslagsspiller har fulgt drømmen og tatt turen ned til Spania for å leve livet og spille fotball. Samtidig som en stor tekniker har dratt ut, har vi fått tilskudd av en annen stor teknikker med navn Tobias Christensen. Han er blitt en fast bidragsyter til Start sitt A-lag så vi håper han kan sende dem rett opp til Eliteserien slik at han slipper å spille kvalik, noe som kan gå utover Futsal-NM.

Ellers er det generelt gode fotrappe fotball/futsalspillere som liker å spille den kjente Tiki taka-stilen. Pasningsspillere, kombinasjonspillere og driblere er stikkord som beskriver spillerene våre godt.

Saken fortsetter under bildet.

Morgendagens helter | Bak fra venstre: Sander Hansen Sjøkvist, Lars Kvarekvål (ikke med på laget), Fredrik Kristensen Dahl, Mathias Myhre Madsen, Daniel Goa Utgård, Sebastian Hornnes Heggland. Foran fra venstre: Jesper Daland, Kristoffer Sindholt Syvertsen

 

I forrige NM møtte dere ulike lag fra ulike byer, hvilken IFS-avdeling virker sterkest?

-Her har vi generelt ikke så god oversikt pga vår unge futsalkarriere. Men to Kristiandsand-lag på pallen i NM ifjor sier jo litt, selv om jeg personlig har følelse av at Oslo er bra og kanskje underpresterte litt i fjor. Generelt over er det mange gode lag som vi møtte fra alle deler av Norge, men jeg vil sette Kristiansand-lagene som store favoritter!

 

Hva er strategien deres når dere entrer parketten?

-Strategien vår var ikke å ha en strategi, litt flåsete sagt. Bortsett fra noen få defensive prinsipper, går det meste på intuisjon. Tiki, mann-mann, innsats og glede er viktige stikkord. Vi dro inn til Futsal -NM i Oslo i fjor og hadde et hovedmål om å ha det gøy, spille med glede og gjøre vårt beste. Denne oppskriften viste seg å funke perfekt for våre type spillere. Vi spilte på det som vi var gode på, noe som var utrolig gøy og effektivt.

 

Hva synes du om at Kristiansand blir vertsby i årets IFS Futsal-NM? 

-At Kristiansand blir vertsby er for oss veldig gøy og bra for futsalen på Sørlandet. Her i Kristiansand finnes det mange gode futsallag. Som sagt så hadde vi to futsal-lag på pallen ifjor. Pluss så var jo Volvo240 var å spilte Champions Leauge.

Saken fortsetter under bildet.

Volvo240 fra UEFS Mesterliga i Italia 2017: Bak fra v.: Torgeir Aslestad, Andreas Ajer, Kristoffer Hetlebakke, Andreas Torkildsen, Einar Lundefaret, Edvard Ajer Foran fra v: Gaute Aas Levang, Lars Petter Jonskås, Erlend Kasin, Jan Aage Nordbø (kaptein), Kjetil Sveinsson, Håvard Lilletvedt.

Les også:

KSI Volvo240 avsluttet Mesterligaen med seier

-Samt har vi mange store talenter her, som plutselig kan overraske like mye som vi gjorde i fjord. KSI

Joakim Bønch Johansen (nr. 11) mot Frankrike

Futsal pleier vanligvis å stille veldig sterkt med en Joachim Bønch Johansen fra IFS-landslaget. Volvo240 kan på en god dag være veldig vanskelig å slå. Disse to lagene pluss forhåpentligvis oss vil være 3 lag som er verdt å følge med i denne årsutgaven av Futsal NM.

Vi gleder oss veldig i hvertfall!

Les også:

Kristiansand viste styrke i futsal-NM

Please follow and like us:
error
Annonse: