Pocolocos i teten i Nivå 1 | Razzmatazz tok sofaseieren!

En rolig start på sesongen i Bergen - Neste gang braker det løs!
Annonse:

Utendørsfotballen holder fremdeles på, og mange lag klarte ikke å stille på oppsatte tider denne helgen, særlig i Nivå 1. Sesongen begynte dermed rolig, men stemningen var god. Nedenunder følger referat:

AV JOAKIM HJELLE:

På fredag hadde vi en pulje fra sofa og en fra nivå 1. A-lags Minde var representert i Nivå 1, der de hadde med en del spillere som til vanlig spiller for Ajax. Disse tok seg greit videre sammen med Møllaren Futsal. I sofaligaen gikk Laksevåg og Tijuana Futsal videre, der Tijuana imponerte mest.

Lørdagen var det kun duket for en pulje i sofaligaen. Her gikk Razzmatazz og Vojtech videre. Vil også trekke frem Kameratene FC her, der far og sønn var representert på samme lag; etter 3 tap avsluttet de til slutt med en sterk 4-2 seier over Unitedguttene99.

Les tidligere sak:

Unitedguttene99 fikk smaken på Sofaligaen

 

På søndag var det duket for siste nivå 1 pulje ut. Her møttes Dryssaranne, regjerende mester Pocolocos og Pappakroppen FC i en dobbel pulje.

Pappakroppen FC som egentlig er et sofaliga imponerte stort og gav de to store forhåndsfavorittene imponerende mye motstand; laget endte opp med å spille uavgjort mot Pocolocos i den ene kampen og slå Dryssaranne i den ene.

Saken fortsetter under Instagram-posten.

 

I sluttspillet i sofaligaen vant Tijuana sin semifinale 3-1 mot Vojtech, mens regjerende mester Laksevåg måtte se seg slått på straffer av Razzmatazz. Finalen ble også en jevnspilt kamp som også gikk helt til straffekonk. Razzmatazz viste seg å være grådig god på straffer og sikret med det seier i sesongens første turnering. Vi gratulerer så masse!

Razzmatazz

 

Sluttspillet i nivå 1 ble også en spennende affære. Der A-Lags Minde og Pocolocos tok seg til finalen etter å ha slått Drysaranne og Møllaren Futsal i hver sin semifinale. Til tross for at Pocolocos fikk en utvisning i finalen vant de til slutt greit 5 -1. A-lags Minde stilte i sluttspillet med en far og 3 brødre på samme lag, det er ikke ofte du ser i Bergen Indoor.

Pocolocos

NIVÅ 1

Semifinaler:
1345 Z2 Dryssarane  0  2 A-lags Minde
1420 Z1 Møllaren Futsal  1  4 Pocolocos
Finale:
1440 F1 Pocolocos  5  1 A-lags Minde

 

SOFALIGAEN

Semifinaler:
1315 Z1 Tijuana Futsal  3  1 Vojtech
1330 Z2 Razzmatazz  2  1 Laksevåg
Finale:
1400 F1 Tijuana  1  2 Razzmatazz

 

Klikk her for alle resultater.

Vi takker alle som var med på turneringene og alle som møtte opp for å heie. Vi sees igjen 3.-5. November 🙂 Oppdatert Maratontabell kommer i begynnelsen av uken.

Påmelding åpner mandag her på futsal.no.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: