NM: Dynamo Klepp fra Stavanger har mål om sluttspill-plass

Unge og glade gutter klare for NM-tur!
Annonse:

Det unge laget fra Klepp har ikke spilt lenge i IFS Futsal, kun ett år, og lagleder Ingvald Austrått beskriver strengt tatt laget som et «sofalag med store ambisjoner». Austrått har en munter tone i forkant av IFS Futsal-NM 2017:

-Motstanderlagene må frykte følgende når de møter oss:

1. Å tape mot 17-åringer
2.Våre brassespark som vi også har skåret på i tidligere turneringer
3. Farlig god helse fordi vi har privat kokk

Hvis jeg skal beskrive futsal-laget mitt må det bli hurtighet, teknikk og pumping. Våre futsalmeritter er  kvartfinale i Stavanger Indoor og åttendedelsfinale i Tryggheim Nattcup. Vi spiller med en klar defensiv struktur, svært kynisk taktikk og unike goalgettere . Målet er å gå videre til sluttspillet i NM, og min største utfordring er å holde laget samlet.

Engasjerte og humoristiske Ingvald Austrått avslutter med å forklare rollen som lagleder: – Den vanskeligste oppgaven er å holde nervene i sjakk og den gøyeste er å få gyldig fravær fra skolen.

Dynamo Klepp | Bak fra høyre: Per Undheim, Martin Bore, Dag Bjarne Carlsen, Ingvald Austrått (lagleder) Foran fra høyre: Axel Kindervaag, Simon Tønnessen, Stig Marius Haugland, Kalle Skrettingland Roba
(Ikke tilstede på bildet: Sebastian Solheim og Tron Olav Kleppa)

 

Relatert:

Påmelding til IFS Futsal-NM 2017

 

PÅMELDING STAVANGER INDOOR

Please follow and like us:
error
Annonse: