NM: Team Seriøs fra Oslo skal knuse all motstand!

Thomas Møller Jensens fysisk, sterke mannskap sikter mot gull!
Annonse:

Bildet øverst av Team Seriøs: Øverst fra venstre: Markus Berntsen, Magnus Hellem,Kim Gulbrandsen. Nederst til venstre: Sondre Smith, Jonas Flood, Markus «Niko» Berntsen og Thomas Møller Jensen

Lagleder Thomas Møller Jensen og Team Seriøs fra Oslo Indoor er klar for NM uten tidligere erfaring fra dette mesterskapet. Oslo-laget har derimot erfaring med gullsmak.

-Team Seriøs løftet bøtta i fjorårets nest siste Oslo turnering kom på 5. plass på maratontabellen. Vi har også gått helt til topps i en rekke andre småturneringer, sier Møller Jensen, og fortsetter:  – Våre ambisjoner er å gå videre fra gruppespillet og derifra knuse alt og gå hele veien. Vi tenker ikke på hva vi møter. Vi spiller fysisk, kynisk og gjør det som skal til for å vinne! Vi stiller med mange av de samme gutta som gikk ut på parketten forrige høst. Fysisk er det få som slår oss! Vi vil ikke møte lag som faller som fluer, og vi ønsker fysisk futsal fra begge lag.

 

Bak fra vesntre: Markus Berntsen, Thomas Møller Jensen, Michael Singh, Jonas Flood, Adrian Årke. Foran fra venstre: Kim Guldbrandsen, Tobias Paulsen, Magnus Hellem, Sondre Smith.

 

Påmelding til IFS Futsal-NM 2017

 

Relatert:

Oslo: Team Seriøs har stjerner i sikte

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: