Leder av IFS Østfold besøker Stavanger Indoor denne helgen

Pedersen ser frem til siddisfutsalen!
Annonse:

Kay Ingvald Thingstad Pedersen besøker Sandneshallen denne uken når Stavanger Indoor går av stabelen.

-Jeg har i flere år vært med og dømt og arrangert turneringer i Oslo og Østfold og har også vært med som dommer i 3 NM (hvorav 2 NM-finaler om jeg ikke husker feil). Nå syntes det var på tide å få prøve seg i et nytt miljø. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny turnering i Sandnes og håper på mye flott spill og mye positivt engasjement. Med meg tar jeg med en som debuterer i futsalmiljøet, Aleksander Gjengedal Sunde, som er 27 år og har dømt fotball i tre sesonger i Rogaland Fotballkrets.

Instagram: Kay Ingvald Thingstad Pedersen (t.h.) har vært med i flere NM.

Bildet øverst: Pedersen fra annen futsalturnering. Foto: Glenn Thomas Nilsen, Mysen Fotball

Please follow and like us:
error
Annonse: