Påmelding – Østfold Indoor (Rakkestad) 26. november 2017

Trykk her for å melde deg på kommende turnering i Østfold Indoor (Rakkestad)
Annonse:

Delta med dine venner, kollegaer, studiekamerater – samle de du vil, og delta når dere vil! Vanlig klasse blir også kalt Nivå 1.

Lagene spiller 4 kamper én av dagene og det er også mulig å kun melde seg på til én spesiell dag.

Ditt lag må stille med minimum 5 spillere, og maksimum 16.

Påmeldinger registreres frem til turneringsstart og gjelder kun denne turneringen.

Puljeoppsettet for turneringen blir publisert onsdag før turneringshelg etter kl. 20:00 og innen kl. 00.00 på vår Facebook-side Futsal Norway.

Vi følger “Førstemann til møllen”-prinsippet, det er derfor lurt å melde seg på så tidlig som mulig for å sikre seg plass og ønsket puljetid.

Laget betaler avgift enten via appen Vipps (200,- pr.spiller) eller via sms-betaling (220,-).  Les mer her: Spillerliste og betaling

Avmeldingsfrist er 7 dager før turneringstart.
Dersom du melder av ditt lag etter denne fristen, mottar du et straffegebyr på kr. 1000.-

Meld på laget til en spesifikk tid: For å melde seg på til en spesiell tid må dette signaliseres med to stjerner (**) bak ønsket puljetid. Da er laget kun påmeldt til denne tiden og vil ikke bli satt opp til andre tider.

Lag som melder seg på etter onsdag kl.20:00 settes inn på ledige plasser om ikke laget har meldt seg på til en spesiell dag ved å melde på laget med forbehold om ønsket puljetid.

 

Merk: Hver påmelding gjelder kun for én turnering, ingen lag er løpende påmeldt. Dersom påmeldingen overstiger kapasiteten, prioriteres de tidligst påmeldte lagene.

Merk: Dersom ditt lag har deltatt tidligere, og dere har fått ny kontaktperson, må en sende mail om dette til post@futsal.no etter at påmelding er innsendt for å få videreført eventuelle maratonpoeng. Er ny kontaktperson bare midlertidig, ber vi om at vanlig kontaktperson også føres opp i påmeldingsskjemaet (i parentes).

Merk: IFS er ikke økonomisk ansvarlig ifm skader som eventuelt oppstår i turneringene. Hver spiller har anledning til å stille med egen forsikring. I mange tilfeller vil en normal ulykkesforsikring dekke deltagelse i IFS sine turneringer.

Spilletider: Tidene blir satt opp i forhold til antall påmeldte lag. Sluttspillet spilles samme dag som gruppespillet.

Turneringen spilles i Rakkestadhallen. Les mer om hallen her: Haller

 1. Lagleder
 2. (nødvendig)
 3. (nødvendig)
 4. (må være en gyldig e-post)
 5. (nødvendig)
 6. (nødvendig)
 7. (nødvendig)
 8. (nødvendig)
 9. Laginfo
 10. (nødvendig)
 11. Velg klasse laget skal delta i
 12. Har dere deltatt med dette lagnavnet før?
 13. (nødvendig)
 14. Valgfrie felter
 15. Betingelser: Vi aksepterer et straffegebyr på kr. 1000,- dersom vi melder oss av etter avmeldingsfristen som er syv dager før turneringsstart, eller om vi ikke stiller opp i turneringen.
 

cforms contact form by delicious:days


Vis IFS Norge i et større kart

Please follow and like us:
error
Annonse: