Bergen: Jørgen Bjellands mannskap slo Hødden IL i Nivå 1 | Pappakroppen FC toppet i Sofaligaen

Sesongens andre runde i Bergen Indoor overstått!
Annonse:

AV: Joakim Hjelle

 

Da er sesongens andre Bergen Indoor ferdigspilt. Vi startet opp på fredag 03. november med en pulje i Sofaligaen. Pappakroppen FK var sterke og ble puljevinner. De to andre som gikk videre var Privat Fc og Egon`s Disipler. Dette laget bestod av ansatte fra  hovedsaklig Egon Kjøttbasaren; en fin gjeng som vi også er så heldig å ha med oss som regional sponsor. -Noe som flere av vinnerlagene har merket seg med deilige lunch-premier på Egon. Jeg intervjuet kort Emil Jenssen, teamleder hos Egon Kjøttbasaren:

 

Velkommen til første turnering for dere her oppe på Bønes. Har du en stor fotballkarriere bak deg?

-Ja, faktisk. Har spilt en del futsal og jeg har også spilt 3. og 4. divisjon hjemme i Ålesund. Nå går det mest i jobb, men håper å kanskje finne meg et lag å spille for her i Bergen for å holde det litt i gang.

Med tanke på bakgrunnen sin i 3. divisjon prøvde jeg å lokke han til å signere for mitt lag i 7.ende div, vet ikke om den gikk helt hjem.

Kommer dere fra samme Egon Resturant?

-Vi er spredt litt utover, er ikke alle på jobben som er like fotball interessert, men alle som er her nå er ganske engasjert.

Hva er målsetningen for turneringen denne helgen?

-Vi går for gull! Vi er ikke med på noe uten å ha som mål å vinne.

Dessverre ble det tap i for Egon i kvartfinalen mot et godt NwithAttitude lag, men vi takker for oppmøte og ønsker de hjertelig velkommen tilbake neste gang.

På lørdag var det duket for to grupper, en i Sofaligaen og en i Nivå 1. I sofaligaen imponert NwithAttitude og gikk videre til sluttspillet sammen med Ladsbull Futsal og Offside på henholdsvis 2. og 3. plass.

I Nivå 1 denne lørdagen var en av forhåndsfavorittene Hødden IL. Hødden er et folkelig navn på området rundt Eidemarken. Vi setter pris på folk som har litt tilhørighet til hjemstedet sitt så disse guttene kan mer enn å trille ball. De vant puljen sin foran Møllaren Futsal (som kanskje har tilhørighet til Møhlenpris, red. anm?).

På Søndag var det også to puljer. I Nivå 1-puljen denne dagen var det klart for et storoppgjør mellom Carebears og Bompibjørnene. I den kampen stakk Bompibjørnene av med en sterk 3-2 seier, og vant dermed puljen foran nevnte Carebears.

IFS-landslagsspiller og  lagleder for Bompibjørnene Futsal, Jørgen Bjelland. Her fra AMF Futsal-VM 2015 i Hviterussland.

Relatert sak (referatet fortsetter under):

Jørgen Bjelland: – I kveld står et nervøst Belgia på andre banehalvdel!

I Nivå 1 gikk alle lagene direkte til semifinale, mens i Sofaligaen måtte lagene først gjennom en kvartfinale.

Etter to tette kamper i semifinalen var det Hødden IL og Bompibjørnene som dro det lengste strået. I Sofaligaen gikk Pappakroppen hele veien til finalen med følge av Privat FC.

Finalen i Nivå 1 ble som ventet veldig jevn, og i 2. omgang tok den seg veldig opp både på temperatur og nivå. Bompibjørnene vant til slutt 5-4.

I Sofaligaen slo Pappakroppen Privat FC 4-3 i finalen. Vi gratulerer begge to!

Takk for alle som møtte opp denne gangen, både tilskuere og spillere. Håper vi ser alle igjen 24-26 november.

Bompibjørnene Futsal

 

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: