Landslagslederen ser frem til NM og samling!

Tommy Nicolaisen klar for NM med 1-2-3 Rogaland Futsal
Annonse:

Tommy Nicolaisen har vært med i landslagsregi siden EM 2014, og her følger en kommentar i forkant av helgens NM.

EM-troppen 2016:
Fra venstre bak: Kim Lønn (trenerassistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

– Jeg ser veldig frem til NM. Blir spennende å se hvordan både lag og spillere ha utviklet seg siden i fjor. Vi skal ha landslagssamling på søndagen før sluttspillet. På treningen vil både nåværende landslagsspillere og potensielle landslagsspillere være med på. Spillere som gjør seg bemerket i gruppespillet på lørdagen vil få muligheten til å være med på samlingen. Det blir ellers fint å følge med flere lag: Morgendagens Helter er en gjeng unggutter som sloss seg helt til finalen i fjor. Så det blir spennende å se hvordan de har utviklet seg og om de klarer å levere like bra i år. Det er flere lag og enkeltspillere jeg ser frem til å se; Oslo Futsal, Team Fivert, Laksekongen, KSI blant flere.

IFS-landslaget skal til UEFS Futsal-EM 2018 i Belgia i april neste år. I den forbindelse er Nicolaisen på jakt etter mulige forsterkninger til troppen.

Landslagssamling vil organiseres timene før NM-sluttspillet på søndag, kl. 10-12:00.

Premissene som legges til grunn for landslagsuttak er følgende:

–          At man deltar i IFS Futsal-NM 2017

–          At man deltar i IFS-turneringer sesongen 2017-18, og leverer gode prestasjoner.

–          Alle spillerne som var i EM-troppen 2016 er aktuelle, hvis de spiller i et visst antall IFS-turneringer denne sesongen (minimumskrav på 33 % deltagelse i avdelinger med flere enn 3 turneringer).

–         Ved rimelig likt nivå på to eller flere spillere, vil hyppigheten på deltagelse i IFS Norge være avgjørende. IFS prioriterer spillere som viser at de satser på IFS -aktiviteten; det skal følgelig ikke være klippekort på landslaget. Spillere som har prioritert futsalaktivitet utenfor IFS skal ikke regne med å være førsteprioritet i forhold til spillere som har deltatt trofast i IFS Norge.

Gyldig/begrunnet fravær vil taes hensyn til av landslagsledelsen (og eventuelt IFS-styret).

Kim Lönn (t.v.) og Tommy Nicolaisen i trenerteamet skal kartlegge spillere under NM. Lönn leder NM og vil observere via sekretariatet og under samlingen på søndag. Nicolaisen har hovedansvar for kartlegging på banene. 

 

Kim Lönn er assistenttrener for IFS-landslaget, og er nå headhuntet til å være med i osloledelsen og skal også lede NM. Her er Kim Lönn (t.v.) under spillermøte med landslaget i UEFS Futsal-EM 2016 i Russland. I IFS Futsal-NM 2017 er Tommy Nicolaisen og trenerassistent Kim Lønn er klar for å kartlegge spillere. De vil samtidig ha treningssamling med EM-troppen og andre spillere som blir invitert av Nicolaisen og Lönn.

Please follow and like us:
error
Annonse: