Bergen forrige gang: Carebears med 7 poeng i Nivå 1- Tormods hunder i teten i Sofaligaen

Landslagsspiller Røed og co. toppet i Nivå 1
Annonse:

AV: Sondre Moe og Joakim Hjelle

 


Fredag var det en pulje i sofaligaen der Vadda og Tormods Hunder utmerket seg mest. Tormods Hunder skulle også utmerke seg videre i turneringen. På lørdagen var det to puljer, en i Nivå 1 og en sofapulje. I Nivå 1 var det en relativ tøff pulje der til slutt Hødden, Santios, og FK Brødre gikk videre. Hødden utmerket seg da som en av favorittene til å gå hele veien. I fra puljen i Sofaligaen utmerket Marega Ftgar seg veldig, et teknisk og bra lag.

På søndag var det klart for to puljer i nivå 1 + sluttspillet. I den ene puljen gjorde Melkeplassen Futsal et comeback på Bønes. De vant også sin pulje foran Tikimasala, et ungt lag med mange spennende spillere.

I den andre puljen var fjorårets vinner av maratontabellen, Pocolocos. Her var det ventet enten de eller Carebears skulle stikke av med gruppeseieren. Men nevnte Carebears måtte slite seg videre via en 3 plass å se seg slått i gruppen av Chillieni Con Carne, ledet frem av en veldig god Erik Fortun. Carebears fikk også en veldig tung vei til finalen der de måtte gjennom ekstraomganger mot Tikimasala.

Pocolocos tok imot mestertrofeet etter fjorårets tabellseier i Nivå 1.

 

Nevnte Chillieni con carne tok seg også til finalen etter å ha slått Hødden IL og Pocolocos i henholdsvis kvartfinalen og semifinalen. Finalen ble som ventet en jevn kamp, med to litt slitne lag. Carebears tok først føringen før Chillieni Con Carne reduserte i andre omgang. Men Carebears vant til slutt 3-1. Vi gratulerer.

Saken fortsetter under bildene.

IFS-landslagsspiller Eivind Daniel Røed, UEFS Futsal-EM 2016

I sofaligaen fortsatte Tormods hunder å imponere. Å etter de slo ut Marega Ftgar i semifinalen var det duket for finale mot Vadda. Denne kampen gikk helt til straffekonk, en straffekonk som til slutt Tormods Hunder vant. Vi gratulerer også de.

Sofaligaen i Bergen Indoor #ifsbergen #sofaligaen #ifsfutsal #ifsfutsalglede

Et innlegg delt av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)

SLUTTSPILLET I NIVÅ 1:

Søndag 26.11.17

Kvartfinaler:
1315 K1 Hødden IL  0 2  Chillini con carne
1315 K2 pocolocos  3  0 FK Brødre
1345 K3 Melkeplassen Futsal  1 5 Carebears
1345 K4 Santios  1  3 Tikimasala
Semifinaler:
1400 Z1 (vinner K1)Chillini con carne  1  0 Pocolocos(vinner K2)
1415 Z2 (vinner K3)Carebears 3  2 Tikimasala(vinner K4)
Finale:
1440 F1 (vinner Z1)Carebears  3  1 (vinner Z2)Chillini con carne

SLUTTSPILLET I SOFALIGAEN:

Søndag 26.11.17

Semifinaler
1330 Z2 Marega fgtar  0  2 Tormods Hunder
1330 Z1 Vadda  3  1 Team DDP
Finale:
1400 F1 (vinner Z1)Vadda  2  3 Tormods hunder(vinner Z2)

Takk til alle påmeldte lag, supportere og dommere som har vært med på Bønes denne helgen. Håper alle tar litt fri i juleshoppingen og stiller på Bønes nå til helgen.

PS Vi beklager sent referat.

Please follow and like us:
error
Annonse: