IFS forventer strenge sanksjoner mot katalansk forbund

Vedrørende mesterskap i Lloret de Mar
Annonse:

Det katalanske forbundet klarte ikke å organisere troppen sin i Futsal-EM av uvisse grunner, og klarte ikke å stille fulltallig landslagstropp til oppsatte kamper.

-Dette er totalt uakseptabelt, og setter både UEFS, IFS og futsalsporten i svært dårlig lys. Vi har har gledet oss over at Norge kunne sende U21 og kvinner, og det er skuffende for både IFS og for de engasjerte, norske troppene at mesterskapets kvalitet reduseres betraktelig når slikt skjer, kommenterer Kurt Hartvedt i IFS, og fortsetter; – i tillegg er det flere andre organisatoriske momenter ved UEFS-arrangementet i Lloret de Mar som bør kritiseres basert på rapporter fra Spania; informasjon, oppsett, fasiliteter og annet. IFS takker uansett Norge for innsatsen, og vi heier på kvinnene som har siste kamp på fredag, kl. 10:00 mot Russland.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: