Oslo: Referat fra gruppespillet i Nivå 1 og Sofaligaen

Referat fra Thomas og Erik i sekretariatet i avd. Oslo
Annonse:

Oslo Indoor, 08.-10. desember 2017

Sofaligaen

På fredag ble første pulje i sofaligaen spilt. Det var en jevn pulje, men puljevinner Los inmortales utmerket seg spesielt. 23 scorede mål på 4 kamper er smått utrolig og viste alle i sofaligaen at Los inmortales mente alvor.

Pulje B i sofaligaen ble spilt lørdag formiddag. Denne puljen skulle vise seg å være spennende til siste kamp. Etter 3 kamper spilt sto Kongens Krigere og Svett med Tvedt med 9 poeng hver. Siste kamp i puljen var nettopp Kongens krigere og Svett med tvedt. Vinner av denne kampen ville bli puljevinner. Det var en jevnspilt kamp, med til tider veldig godt spill.

Svett med tvedt var hakket bedre til slutt og vant 3-1. Svett med tvedt ble puljevinner.

 

Siste puljen i sofaligaen gikk søndag. I denne puljen var det bare 3 lag som skulle opp mot hverandre. Dermed var det gode muligheter for å komme seg til sluttspillet. Det ble spilt totalt 6 kamper, der alle lag fikk møte hverandre to ganger. Allerede etter to kamper sto Big Shaq Attack med 6 poeng og trengte bare en seier til for å sikre seg plass i sluttspillet. Det klarte Big Shaq Attack etter 4-2 seier mot Destroyers. Kampen om å bli nr 2 i puljen var spennende til siste sekund. Destroyers trengte seier og Misjonavnsvenske FK ville klare seg med uavgjort. Kampen var jevn og begge lagene hadde sine sjanser til å avgjøre. Ingen av lagene klarte å få ballen i mål, dermed endte kampen 0-0. Misjonavnsvenske FK tok siste plassen i sluttspillet.

SLUTTSPILLET SOFALIGAEN:

Søndag 10.12.17

Kvartfinaler:
1430 K1 Los Inmortales  5  1 Kongens Krigere
1445 K2 Svett med tvedt  1  0 IDV
1445 K3 Big Shaq Attack  2  0 Lasaron United
1445 K4 KMSL  0  2 Misjonavnsvenske FK
Semifinaler:
1515 Z1 Los Inmortales  3  2 Svett med tvedt
1515 Z2 Big Shaq Attack  1  0 Misjonavnsvenske FK
Finale:
1540 F1 Los Inmortales  4  6 Big Shaq Attack

Big Shaq Attack

 

Nivå 1

Første pulje i Nivå 1 ble spilt på fredag og inneholdt 3 lag. Det ble spilt dobbeltpuljespill der lagene møtte hverandre 2 ganger. Fløte viste seg å være det sterkeste laget med 3 seire og 1 uavgjort. Vedhoggere sikret seg en plass i sluttspillet etter 1 seier og 2 uavgjort. Dessverre kunne ikke Fløte være med på søndagens sluttspill, så plassen gikk til Reider FC.

Pulje 2 i Nivå 1 inneholdt det meste. Taktiske grep, temperament, finesser og ikke minst noen vakre mål. Til slutt endte XxSKxX som puljevinner, ett poeng foran teknikerne Fullkit Wangers.

Pulje 3 og 4 ble spilt på søndag formiddag. Her skulle lagene møtes for å krige om de siste fire plassene i sluttspillet. Pulje 3 bestod av mange gode lag. Oslo Futsal og FC Snegle viste seg å være for sterke og gikk videre til sluttspillet.

Pulje 4 skulle vise seg å være en ekstremt jevn og vanskelig pulje. Vinner av sist turnering Big Shaq skulle få det veldig tøft. Lagene viste god futsal og vakre mål. Frikktators og Hambørgjør FK fikk til slutt 9 poeng hver, men Frikktators ble puljevinner ved innbyrdes.

Sluttspillet Nivå 1:

Søndag 10.12.17

Kvartfinaler:
1430 K1 Vedhoggere FC 1  2 Hambørgjær FK
1430 K2 XxSKxX  1  0 FC Snegle
1500 K3 Oslo Futsal  4  0 Fullkit Wangers
1500 K4 Frikktators 4  2 Reider FC
Semifinaler:
1530 Z1 Hambørgjær FK  0  1 XxSKxX
1530 Z2 Oslo Futsal  3  2 Frikktators
Finale:
1555 F1 XxSKxX  4  5  Oslo Futsal

Oslo Futsal

Please follow and like us:
error
Annonse: