Laksekongan vant over Volvo240 igjen!

Hamret inn mål i finalen!
Annonse:
AV: Fredrik Fredriksen

Spenningen før puljespillet var hvilke lag av de antatt beste som måtte takke for seg  etter puljespillet.

I pulje 1 var Volvo240 og Hvalfangst favoritter og disse lagene innfridde.  Hvalfangst gjorde det bra som nykommer forrige turnering og ville følge opp denne gangen også. Disse to lagene gikk videre til semifinalene selv om de fikk bedre motstand enn forventet i puljespillet.
I pulje to var det duket for revansjeoppgjør mellom NM-finalistene Lund Futsal og Laksekongan, i tillegg ville Albbos ha et ord med i laget.  Norgesmester Lund Futsal var imidlertid ikke på vanlig nivå og tapte alle sine kamper, bortsett fra en walkover-seier.  Laksekongan var utilnærmelig og gikk til semifinalene med full pott og ingen baklengsmål.  De fikk følge av Albbos til semifinalene.
Volvo240 og Laksekongan var utilnærmelige i sine semifinaler og dermed hadde vi de samme finalistene som i desember-turneringen.
I turneringen i desember måtte finalen mellom disse to lagene avgjøres på straffe, denne gangen ville Laksekongan det annerledes og knuste Volvo240 i andre finaleomgang og vant til slutt 4-1.  Det ene baklengsmålet var det eneste som Laksekongan fikk i mot i hele turneringen selv om deres faste keeper ikke var med denne gang.
Please follow and like us:
error
Annonse: