Nivå 1 (vanlig klasse) | Påmelding Kristiansand Indoor 04. februar 2018

Trykk her for å melde deg på kommende Nivå 1-turnering i Gimlehallen!
Annonse:

Delta med dine venner, kollegaer, studiekamerater – samle de du vil, og delta når dere vil! Vanlig klasse blir også kalt Nivå 1.

Lagene spiller 4 kamper én av dagene og det er også mulig å kun melde seg på til én spesiell dag.

Ditt lag må stille med minimum 5 spillere, og maksimum 16.

Påmeldinger registreres frem til turneringsstart og gjelder kun denne turneringen.

Puljeoppsettet for turneringen blir publisert onsdag før turneringshelg etter kl. 20:00 og innen kl. 00.00 på vår Facebook-side Futsal Norway. (I Kristiansand blir puljeoppsettet publisert torsdag om hele turneringen spilles søndag.)

Vi følger “Førstemann til møllen”-prinsippet, det er derfor lurt å melde seg på så tidlig som mulig for å sikre seg plass og ønsket puljetid.

Laget betaler avgift enten via appen Vipps (200,- pr.spiller) eller via sms-betaling (220,-).  Les mer her: Spillerliste og betaling

Avmeldingsfrist er 7 dager før turneringstart.
Dersom du melder av ditt lag etter denne fristen, mottar du et straffegebyr på kr. 1000.-

 

Vanlige spilletider i Kristiansand Indoor (ca-tider med forbehold om antall lag):

Fredag: 20:15 – 22:45 (Tidligere sesonger har turneringen normalt blitt holdt på søndager grunnet puljeønsker fra lagene)

Søndag: 10:30-13:00, 13:15 – 15:45 + sluttspill. (Ved mange lag blir tidene forskjøvet til 09:00-11:30, 11:45-14:15, 14:30-17:00)

 

Meld på laget til en spesifikk tid: For å melde seg på til en spesiell tid må dette signaliseres med to stjerner (**) bak ønsket puljetid. Da er laget kun påmeldt til denne tiden og vil ikke bli satt opp til andre tider.

 

Lag som melder seg på etter onsdag kl.20:00 settes inn på ledige plasser om ikke laget har meldt seg på til en spesiell dag ved å melde på laget med forbehold om ønsket puljetid.

 

Merk: Hver påmelding gjelder kun for én turnering, ingen lag er løpende påmeldt. Dersom påmeldingen overstiger kapasiteten, prioriteres de tidligst påmeldte lagene.

Merk: Dersom ditt lag har deltatt tidligere og fått ny kontaktperson, skriver dere også tidligere kontaktperson i påmeldingen for å få videreført eventuelle maratonpoeng. Er ny kontaktperson bare midlertidig, ber vi om at vanlig kontaktperson også føres opp i påmeldingsskjemaet (i parentes). Vær obs på at lagleder kan motta sms fra IFS om turneringer og annen relevant informasjon. Gi beskjed hvis dette ikke er ønskelig.

Merk: IFS er ikke økonomisk ansvarlig ifm skader som eventuelt oppstår i turneringene. Hver spiller har anledning til å stille med egen forsikring. I mange tilfeller vil en normal ulykkesforsikring dekke deltagelse i IFS sine turneringer.

 1. Lagleder
 2. (nødvendig)
 3. (nødvendig)
 4. (må være en gyldig e-post)
 5. (nødvendig)
 6. (nødvendig)
 7. (nødvendig)
 8. (nødvendig)
 9. Laginfo
 10. (nødvendig)
 11. Velg klasse laget skal delta i
 12. Har dere deltatt med dette lagnavnet før?
 13. (nødvendig)
 14. Valgfrie felter
 15. Betingelser: Vi aksepterer et straffegebyr på kr. 1000,- dersom vi melder oss av etter avmeldingsfristen som er syv dager før turneringsstart, eller om vi ikke stiller opp i turneringen.
 

cforms contact form by delicious:days


SeIFS – Indoor Football Haller i et større kart

 

Forbehold: Det taes forbehold om at oppsatt turnering i IFS Norge kan bli avlyst ved spesielle tilfeller. Ved slikt tilfelle vil dette meddeles i god tid på futsal.no og til lagledere for påmeldte lag.

Please follow and like us:
error
Annonse: