Andersen: Dette kan bli Topp 5 i Trondheim!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/01/11/andersen-dette-kan-bli-topp-5-i-trondheim/"></div>Avdelingsleder Joachim Andersen er spent på endelig rangering. <!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/01/11/andersen-dette-kan-bli-topp-5-i-trondheim/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

Her er foreløpig Topp 10-stilling på maratontabellen for avd. Trondheim:

Nr Lag Poeng
1 Team Fivert 22
2 La Familia 18
3 Namsos Broncos 13
4 Fritt Fall 10
5 Ragazzi 7
6 0 Selvinnsikt FC 6
7 Rianfarmers 6
8 Nøtteknekkerne 6
9 HILs syl-elite 5
10 Grillstads Finest 5

Leder i Trondheim, Joachim Andersen, kommenterer:

-Nå som vi er over halvveis i sesongen kan vi se at Team Fivert og La Familia har skaffet seg en liten luke på maratontabellen.

Kommentaren fortsetter under bildet.

Team Fivert fra IFS Futsal-NM 2017 i Kristiansand.

Team Fivert ligger nå på toppen med hele 22 poeng, mens La Familia ligger like bak med 18. Disse to lagene er de klart mest stabile lagene i Trondheim-serien og jeg regner med at de nok en gang kommer til å kjempe om førsteplassen. Under seg har de Namsos Broncos, Fritt Fall og Ragazzi. Disse lagene tror jeg ender blant topp 5, men om det blir i denne rekkefølgen er jeg usikker på. Ragazzi som kun har vært med på én turnering denne sesongen, kan fort klatre opp til tredjeplass om de deltar i de siste turneringene.

Relatert:

Se Ragazzi i gruppekamp i IFS Futsal-NM 2017:

Annonse: