Bergen: Nykommerlag til topps i Nivå 1 – Ladsbull ble Sofavinner!

Årets første turnering gikk av stabelen 12.-14. januar 2018.
Annonse:

AV: Joakim Hjelle

 

Da er nok en turnering ferdigspilt på Bønes. Det hele startet på fredagen der det var en sofaliga-pulje. Brødre FC var representert her. Dette er et lag bestående av unge gutter hvor ingen spiller fotball til vanlig, men har et solid humør og er overraskende god i fotball til tross.  Disse tok seg videre som nr 2 i denne puljen. Hødden Headhunters vant denne gruppen.  På søndagen ble det spilt pulje B i sofaligaen. Her tok Ladsbull seg videre med følge av Råilers. Arnakamaratene gjorde også en fin figur i denne puljen, men dessverre ble det bare nesten for de denne gang. I semifinalen slo Ladsbull, Brødre FC. Mens Hødden Headhunters slo ut Råilers. Etter en jevn finale ble det til slutt Ladsbull som stakk av med seieren.

På søndag var det en pulje i nivå 1. Nivå 1 var en sterk pulje med gamle kjente som Ajax, Hødden, og Drysaranne. Til tross for dette var det et nytt lag som til slutt skulle stikke av med seieren, Tomato Town XL (bildet ovenfor). De slo Hødden 3-1 i finalen.

Vi gratulerer til begge vinnerne!

NESTE TURNERING ER 26.-28. JANUAR 2018. Klikk under for påmelding eller på sidemenyen.

PÅMELDING BERGEN INDOOR

Please follow and like us:
error
Annonse: