EM: Belgia trakk seg som arrangør

IFS tar landslagspause.
Annonse:

Det Belgiske Futsalforbundet skulle opprinnelig arrangere UEFS Futsal-EM i april i år, men forbundet har nylig trukket seg av interne årsaker. Det norske landslaget i regi IFS skulle delta i EM i Belgia.

Ingen andre forbund har meldt interesse for å arrangere istedetfor Belgia. UEFS har gitt signaler om at mesterskapet kan arrangeres i Lloret de Mar. På bakgrunn av dårlige avviklingserfaringer som U21- og kvinnelandslaget hadde i Lloret de Mar i desember, vil IFS ikke benytte midler fra en allerede spinkel, norsk forbundsøkonomi til å sende landslaget til et mesterskap hvor vi ikke er trygge på kvaliteten på arrangementet.

-IFS har hatt en tung sesong med laber rekruttering. Vi må fremover fokusere på nasjonal styrking fremfor internasjonalt engasjement. Det er meget synd at vi må ta landslagspause, men vi merker at det er et annerledes europeisk futsalklima i negativ forstand med konflikter og arrangementsproblemer; vi stiller oss derfor passive på landslagsnivå til vi vet mer om status i det europeiske futsalmiljøet, kommenterer Kurt Hartvedt.

Please follow and like us:
Annonse: