Bergenslag skal kjempe seg til NM i sesongens sluttspurt!

Lagleder Markus Bjørntvedt og co. har NM på agendaen!
Annonse:

Nykommerlaget Tomato Town XI tok Nivå 1 med storm sist turnering i Bergen Indoor. De møtte god motstand, men lot seg ikke tukte. Nå er selvtilliten på topp, og lagets hærfører Markus Bjørntvedt vil på tampen av sesongen føre laget til IFS Futsal-NM 2018.

Selvsikre Bjørntvedt kommenterer: – Vi vinner i vår første turnering som ikke er overraskende. Gjør det vi må i gruppespillet og viser hvem som er sjefen i sluttspillet. Vi så på oss selv som favoritter før turneringa og fortsetter med den tankegangen til neste turnering. Vi skal til NM og der går vi for å vinne. Vi er spillere fra Rogaland, Sandane Oslo og Skedsmo. Alle har forskjellige styrker på banen som gjør oss vanskelige å spille imot.

Tomato Town XL | Bak fra venstre: John Daniel Hertzenberg, Sebastian Haugen, Ludvig Longva Rønning, Eivind Gjerde. Foran fra venstre: Chris Mitchell, Markus Bjørntvedt, Sindre Alme, Arild Eie

Her er spillerstallen:

Markus: Markus er den perfekte futsalkeeperen. Ekstremt reaksjonssterk, veldig bra igangsettinger og en keeper som er best når det gjelder. Vartet opp med veldig viktige redninger i sluttspillet.

Sindre: Veldig bra nærteknikk. Svært vanskelig å ta ballen fra Sindre. Med en veldig bra balanse er han ideell å spille ballen opp på feilvendt med mann i rygg.

Eivind: Fyrtårn som aldri blir passert. Bare prøv! Veldig elegant spillestil i forhold til høyden som gjør det til en glede å se på. Ikke den mest målfarlige, men retter det opp med å redde en haug av potensielle mål imot.

Chris: Uvant god teknikk for en så høy spiller. Kan spille offensivt og defensivt, noe som gjør det veldig vanskelig å forsvare seg mot. Veldig god på plassering og leser spillet veldig bra.

John Daniel: Vår beste tekniske spiller. Er redd for at han ødela et par karrierer under turneringa med å slå sylfrekke tunneler som svir til graven. Veldig viktig brikke i det kreative spillet og bidrar med vinnermålet i semien.

Sebastian: Kombinasjonsspilleren vår. Liker seg best i mellomrom hvor han kan spille trekant med lagkompiser. Assistkongen og humørsprederen på laget.

Arild: 3 mål i finalen sier vel sitt. Skuddet hans er som en kanon. Han er vår kontringsspiller som du vet vil skape sjanser når han får satt fart på trommestikkene. Han ble vår klare toppskårer i turneringa.

Ludvig: Når du ser på denne mannen og hvordan han spiller fotball tenker du øyeblikkelig: «Dette er en futsalspiller av rang»; såleføringene og blikket for spillet er som tatt ut av læreboka. I tillegg har han lagets klart største vinnerskalle, taktisk klok og er en mester på å spille mindgames med motstanderne.

 

Please follow and like us:
Annonse: