Stian Reinertsen årets ildsjel i Ranheim

IFS gratulerer hjerteligst!
Annonse:

Team Fiverts nestor og landslagskaptein på IFS-landslaget,  Stian Reinertsen, har hatt en lang futsalkarriere helt tilbake til begynnelsen av 2000-tallet. Han er nå godt engasjert i futsalsatsing i Ranheim Fotball, og fikk fortjent årets ildsjel-pris på gallaen til Ranheim som ble arrangert på Thon Hotel Prinsen i Trondheim.

– I Ranheim jobber vi ufortrødent videre med med kunnskaps- og kompetanseoverføring til klubb med ganske tydelig og intensiv innsats. Futsal engasjerer svært mange her på Ranheim nå, og blir fremover en viktig del av klubbens sportsplan også, sier den jordnære futsalentusiasten Stian Reinertsen.

Her er beskrivelse hentet fra Ranheim Fotball:

«Årets ildsjelpris 2017

Prisvinneren har over mange år lagt ned en betydelig innsats og vist et stort engasjement i sitt arbeid for fotballmiljøet i Ranheim. I 2017 har dette toppet seg med sterkt kvalitetspregede bidrag knyttet til ikke mindre enn 8 roller innen sport. Prisvinneren har klare meninger om det vi driver med, har høy sivil utdannelse, gjennomførte B-lisens i 2017 og søker rått å øke kvaliteten på det arbeidet han driver med.

Prisvinneren er et utpreget konkurransemenneske og vil selvfølgelig vinne kamper, men over dette står alltid utvikling av alle spillerne har rår over. Han er konkret, positiv og konstruktiv som trener. Prisvinneren fyller hele 40 år 1.april, og det er ingen spøk, for han legger fremdeles ned 7-8 økter i uka for å holde formen som kreves for å være kaptein på det norske Futsal-landslaget. Han er klubbens Spillerutvikler, trener for G16 og J11, sitter i Sportslig utvalg, er spiller og trener for Ranheim futsal, er veileder på Trenerkursene i klubben og trener på BDO G16 nå i vinter.

Vi snakker selvsagt om at Årets Ildsjelpris går til – Stian Reinertsen»

IFS gratulerer Stian så mye, og benytter samtidig anledningen til å gratulere Ranheim Fotball med imponerende opprykk til Eliteserien.

Som kaptein fikk Stian Reinertsen æren av å bære flagget under åpningsseremonien. i EM 2016 i Russland

 

Spillerbussen fra Futsal-EM 2016 i Russland hvor IFS-landslaget deltok: Stian Reinertsen foran. Bak kommer trondheimskollega Jon Christian Wilmann og medisinsk ansvarlig Kari-Annette Arnestad Olsen

Relatert:

NM: Vurdering av gruppe 3

Team Fivert: Ambisjonene er å vinne NM – Annet ville vært tull!

Landslagsprofilen | Nr. 7: Møt Stian Reinertsen

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: