Trondheim: Fritt Fall til topps etter tøff finale!

Lietuva kjempet til det siste!
Annonse:

AV JOACHIM ANDERSEN

Fritt fall gikk komfortabelt ut av puljespillet som gruppevinnere. I semifinalen fikk de tøff motstand fra La Familia, men etter 14 minutter sto det 1-0 til Fritt Fall. I finalen sto Lietuva for tur, som kom på andreplass sist turnering.

Finalen ble en jevn og tøff kamp. Først gikk Fritt Fall opp i ledelsen, men Lietuva fikk utlignet like før pause. I andre omgang gikk Lietuva opp i 2-1. Etter mye forsvar og mange fantastiske redninger av John Børge, fikk Fritt Fall kontret inn utligningen og lagene gikk ut til ekstraomganger. Ekstraomgangene ble litt mer statisk der begge lagene så redde ut for å gjøre noen feil, men to minutter ut i ekstraomgangen fant Fritt Fall en liten luke som resulterte i vinnermålet.

Vi gratulerer og ønsker alle velkommen tilbake til neste turnering, 16.-18.februar 2018.

Sluttspillet:

Søndag 04.02.18

Kvartfinaler:
1145 K1 Nardo Sunrays  0  4 Lietuva
1200 K2 Rian Farmers  2  0 Kørvan
1215 K3 Fritt Fall  2  0 Kælk FC
1230 K4 Gutta med touch  6  7 La Familia
Semifinaler:
1300 Z1 Lietuva  2  1 Rian Farmers
1315 Z2 Fritt Fall  1  0 La Familia
Finale:
1340 F1 Lietuva  2  3 Fritt Fall

 

Fritt Fall med turneringsseier i Trondheim!

Et innlegg delt av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)


 

Please follow and like us:
error
Annonse: