Kristiansand: Volvo240 med målfest i finalen

Laksekongan ble overraskende slått i finalen!
Annonse:

AV Fredrik Fredriksen

Fredrik Fredriksen (t.v.) sammen med Christer Eidsaa

 

Liten deltakelse, men god kvalitet på lagene.

Hver pulje hadde sine klare favoritter og disse innfridde.

I pulje 1 var Albbos ganske suverene og vant alle kampene med bare ett baklengsmål i hele puljespillet. Bendik Egeland markerte seg med sterkt keeperspill og Emir Hopovac var som vanlig sentral for Albbos.

Volvo240 hadde forsterket med seg Brian Jensen fra Blaker IL for anledningen, men slet innledningsvis i puljespillet.  Det ble et klart 1-5 tap for Albbos i første kamp, men etter hvert begynte spillet å sitte og Volvo240 sikret andreplassen i pulje 1.

I pulje 2 var spenningen i stor grad knyttet til nytt møte mellom NM-finalistene Lund Futsal og Laksekongan.  Laksekongan stilte med mange kjente profiler som Simen Lirio og Wilhelm Pepa, samt rutinerte Rune Hægeland i mål. I tillegg var den tidligere Start-profilen Fredrik Strømstad hentet inn.  Lund Futsal har mange unge spillere som spiller sammen i Start 2 og lagets kjennetegn er fart, intensitet og ungdommelig pågangsmot.

Puljekampen mellom Lund Futsal og Laksekongan ble en dramatisk og intens affære med høy temperatur, men resultatet 1-1 gjorde at man var like langt. Mange begynte å snakke om at det lå an til et stort finaleoppgjør mellom disse to.  Målforskjellen avgjorde hvem som ble nummer en og to i puljen av disse to.

I semifinale 1 skulle puljevinner Albbos møte Laksekongan.  Albbos var optimistiske etter sin sterke puljeseier, men rutinerte Laksekongan kontrollerte kampen inn til en 2-0 seier. Allbos sitt sterke angrepsvåpen Emir Hopovac ble godt pakket inn og slapp ikke til med sine avslutninger og da ble Albbos tannløse framover.

I semifinale 2 var Lund Futsal store favoritter i møtet med Volvo 240.  Men nå hadde Volvo 240 våknet og overrasket Lund Futsal med deres eget våpen, fart og intensitet. Når Lund Futsal angrep, kontret Volvo 240 med stor fart og overrumplet Lund Futsal som hadde alle mann i angrep. Volvo 240 holdt stand mot Lund Futsals hissige forsøk på å snu resultatet og vant kampen tilslutt med 3-2.

Tross semifinaleseieren var ikke Volvo 240 levnet store sjanser i finalemøtet mot Laksekongan.

Men Volvo 240 fulgte samme taktikk som i semifinalen, fart og intensitet.  Teknikeren Erlend Kasin fikk god hjelp av farten og teknikken til Brian Jensen.  Laksekongan holdt stand til midt ut i andre omgang, da satt første ball i nettet bak Rune Hægeland hos Laksekongan.  Laksekongan jobbet hardt for utligning, men det skapte også åpninger for Volvo 240 som økte ledelsen til 2-0.

3-0 målet var et resultat av at Laksekongan gav litt opp da tiden gikk uten at de fikk uttelling.

En overraskende, men til slutt vel fortjent seier til Volvo 240 i Kristiansand.

Please follow and like us:
error
Annonse: