Trondheim: Team Fivert avdelingsmester

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/03/15/trondheim-team-fivert-avdelingsmester/"></div>Feiret maratonseier med seier i siste turneringen.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/03/15/trondheim-team-fivert-avdelingsmester/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

Det ble en maktdemonstrasjon fra Team Fivert i sesongens siste turnering. Etter å ha vunnet gruppen med 17-0 i målforskjell, fortsatte de like så godt i sluttspillet med en komfortabel seier i både semifinalen og finalen, kommenterer turneringsleder Joachim Andersen.

Vi beklager liten aktivitet på futsal.no; det arbeides internt med web i februar og mars.

Annonse: