Oslo Indoor Nivå 1: Ticamasaga sin første seier

Referat fra siste Nivå 1 -turnering av Kim Lönn
Annonse:

Referat, Nivå 1, Oslo 17-18 februar

Av Kim Lönn

Puljespill

Pulje 1

I puljen med 3 lag valgte 2 av dem å ikke møte opp. Hverken Brun Standard Futsal eller Bjørkheim hadde lyst å spille og da ble Lærkula eneste lag i puljen. Laglederen i Lærkula ønsket å flyttes over til sofaligaen siden det ikke var noen andre Nivå 1-puljer som ble spilt samtidig.

Pulje 2

Pulje 2                 P            MF

Ticamasaga        9             8-5

Gadamers           7             6-5

Puerta FC            1             2-6

 

Her gjorde 3 lag opp om 2 finaleplasser. Gjennom dobbeltmøter med samtlige lag skulle vi finne ut av hvilket lag som ikke skulle ta seg videre. Ticamasaga kom veldig motiverte til turneringen da en seier her skulle innebære at man skulle havne på samme poeng som Oslo Futsal i maratontabellen. Puljen startet med det første møtet mellom Ticamasaga og Gadamers og her tok Ticamasaga tak i taktpinnen med en gang og vant med 3-1. Her satte Ticamasaga med en gang stempel på hvordan man ønsket å gjennomføre helgens turnering.

Puerta skulle klive inn i turneringen i kamp nummer to og spille seg til et godt poeng mot Gadamers etter at kampen ender 1-1. I puljens tredje kamp vant Ticamasaga over Puerta med 2-0 så halvveis inn virket det temmelig klart at Ticamasaga skulle gå videre og at det var jevnt mellom Gadamers og Puerta om hvem som skulle ta den andre plassen.

Gadamers innledet runde 2 med å faktisk vinne med 3-1 over Ticamasaga og da var Puertas eneste håp å vinne sine 2 resterende kamper men der tok det stopp allerede på første forsøket når man taper med 1-0 mot Gadamers. Gadamers ender da på 7 poeng. Innfør siste kampen var det altså allerede klart hvilke to lag som går videre og da passet turneringens beste spillere, Amund Haaland Aano, på å stille seg i mål. I en ganske sval kamp fikk begge lagene score mål men Ticamasaga scoret et mer og vant med 2-1.

 

Finalen

2 ganger 10 minutter skulle avgjøre hvilket lag som skulle få dra hjem som regjerende mester på Nivå 1 helt til neste turnering – i oktober 2018. 6 måneders bragging rights sto på spill når Gadamers og Ticamasaga skulle gjøre opp i sesongens siste finale.

Begge lagene viser prov på høyt teknisk nivå og bra intensitet. Men Ticamasaga er laget som setter mest fart og har mest kontroll på kampen. 1-0 til Ticamasaga kommer derfor ganske logisk. 2-0 scores ganske tidlig i andre omgang og det ser ut til at Ticamasaga går mot en klar seier. Men helt plutselig scorer så Gadamers og får liv i kampen. Ticamasaga øker dog på og scorer 3-1 og så 4-1. Gadamers får til en redusering til 4-2, men nærmere enn et skudd i utsiden av stangen kommer de ikke og Ticamasaga tar endelig sin første turneringsseier på mange forsøk. Det har blitt semifinaler og finaler – men endelig kom seieren.

Gadamas

 

Ticamasaga

Vi beklager liten aktivitet på futsal.no; det arbeides internt med web i månedene fremover.

Please follow and like us:
error
Annonse: