Jens Jærnes: – Vi rotet det til for oss og vil heve oss mot Jezidy

Lund-gutta henger ikke med hodet!
Annonse:

Jens Jærnes fra Lund Futsal gir sin kommentar etter gårsdagens 7-1-tap mot fjorårets europacup-mester Chemcomex Praha (bildet over).

 

– De hadde best effektivitet, og vi merket kjøret da de hadde dobbelt så mange spillere og byttet jevnt. På 0-0 hadde vi størst sjanser og hade høyt potensiale på kontringer. Nå må vi bare gjøre noen justeringer defensivt. Ligge litt mer kompakt, da slipper vi til lite og for store kontringsrom. Vi prøvde å ta de høyt på 3-1 og risikerer mye, men får ikke uttelling. Vi møtte regjerende mester (fra Europa-cupen, ikke Mesterligaen. Volga Saratov er regjerende mester fra Mesterligaen red. anm) og har fremdeles gode muligheter for å komme videre. Vi skal bruke kampen imorgen (mot russiske Jezidy Rjazan, red. anm.) til å utvikle spille vårt og bli enda mer vant til kjøret. Stemninga er bra etter en positiv kamp og alle har troa på vinne cl (Champions League, red. anm.), enda mer etter denne kampen. Vi rotet det til for oss selv og vil heve oss imorgen. I NM tapte vi 3-0 for laksekongane (i gruppespillet, red. anm.)fortjent og kom tilbake og vant mot de i finalen. Idag taper vi ufortjent 7-1 mot et av de beste lagene. Vi planlegger å gjenta NM-suksessen. Vi har en ekstrem krigermentalitet som vil komme til nytte når vi er uten innbyttere, mens andre mannskap er 15 spillere i tillegg til 3 mann i trenerapparatet. Lundskråka er såret, men flyr fremdeles høyt i Tsjekkia!

 

21.05.2018 20:30 SH Slavia Praha CHEMCOMEX Praha – Lund Futsal  7-1
22.05.2018 12:00 SH Slavia Praha Lund Futsal – Jezidy Rjazan
23.05.2018 20:30 SH Slavia Praha Jezidy Rjazan – CHEMCOMEX Praha

 


 

Relatert:

Mesterligaen 2018: KAMPPROGRAM OG RESULTATER

Please follow and like us:
error
Annonse: