Lund Futsal: – Vi skal blø for drakta!

Vi kriger til vi spyr!
Annonse:

– Vi møter er knalltøft lag. Likt det vi har tapt med 5 og 6 mål mot hittil. Vi skal blø for drakta, mer enn noen gang. Vi har ingen innbyttere, vi har brudd i tommelen, smerter i lysker, rygg og knær, utmattet. Ingen har troa på oss. Da er vi best. Alle lagene heier på oss. Fordi vi kriger til vi spyr, selv om oddsen er imot oss. Drømmen vår er å vinne denne turneringen! Jeg håper alle som ser kampen der hjemme støtter oss, og ser at vi ikke lar drømmen gå fra oss lett. Jeg håper vi kan representere norsk futsal på en god måte, selv om vi skulle ryke i kvartfinalen. Jeg håper folk kan være stolte, fordi de ønsker å identifisere måten vi møter motgang og utfordringer på!

 

 

 

Relatert:

Mesterligaen: Se kvartfinalene LIVE her

 

Lund Futsal møter kanonlaget Torpedo Mami i kvarten

 

Mesterligaen 2018: KAMPPROGRAM OG RESULTATER

Please follow and like us:
error
Annonse: