Lund Futsal: Sterk prestasjon å vinne NM 2017!

-Vi lå lavt, var disiplinerte og kontret Laksekongan i senk!
Annonse:

 

Påmelding til IFS Futsal-NM 2018

 

I fjorårets IFS Futsal-NM var det sørlendingene Lund Futsal som vant på hjemmebane mot avdelingskollega Laksekongan. I år arrangeres NM i Ekeberghallen i Oslo, og spørsmålet er om Lund Futsal klarer å beholde NM-tittelen på bortebane.

Nedenfor er intervju med Lund Futsal rett etter fjorårets NM-seier.

Lund Futsal møtte et meget godt Laksekongan-mannskap i finalen, og måtte være disiplinert i alle faser av spillet. Lund-gutta vant til slutt 2-1 og er herved Norgesmester 2017.

LUND FUTSAL | Bak fra venstre: Sebastian Tune-Philip Aukland- Hans Berge-Jens Jernæs- Thomas Aarnes Foran fra venstre: Joacim Holtan-Mats Olsen-Callum Taylor

 

Her følger kommentar fra Mats Johansen Olsen:

Vi fikk en litt trøblete start på gruppespillet der det ikke satt helt som det skulle. Vi tapte blant annet 3-0 mot Laksekongan i gruppen, noe som satte en vekker i oss alle. Vi visste at vi måtte oppe et par hakk i sluttspillet. Vi endret måte å spille på der vi ble enda mer kyniske, enda mer defensivt fokus og enda mer taktiske. Vi spiller ikke den fineste futsalen, men for vår del handler futsal kun om to ting: Vinne og ha det gøy. Måten vi vinner på er at vi ikke opptatt av bare vi vinner. I dag beviser vi for Futsal Norge at det er dette som er vinneroppskriften. Disiplin og beinhard jobbing er en viktig del av det. Planen var alltid å holde nullen fordi vi vet at vi vil få mulighet på kontringer, og på kontringer er vi nådeløse noe alle lagene vi møte fikk kjenne på. I tillegg har vi målgarantister på topp i Joacim Holtan og Sebastian Tune. Philip Aukland, Jens Jernæs og Thomas Aarnes er råe defensivt. Kaster seg inn i skudd, ekstremt gode 1 mot 1 og har en vinnervilje få om noen har. I tillegg har vi Callum Taylor som kan brukes overalt. Callum gjør en meget god turnering for oss der han viser god defensiv forståelse og er iskald i avgjørende øyeblikk.Hans Berge er vår maskin. Han løper og løper, og gir seg aldri. Hans har gode kvaliteter defensivt og ekstremferdigheter offensivt når det kommer til avslutninger. Jeg vil trekke frem laginnsatsen. Det er den som gjør at vi vinner. Finalen mot Laksekongan visste vi ble tøff, men vi var alltid sikre på at vi skulle klare det. Vi lå lavt, var disiplinerte og kontret de i senk. Forsvarspillet i den kampen var meget bra og i tillegg hadde vi ekstremferdigheter på topp som scoret målene våre. Vi er såklart veldig fornøyde med å vinne NM og det er en sterk prestasjon. Samtidig er vi ikke overrasket over at vi vant fordi vi vet at vi er et bra kollektiv.

Lund Futsal takker for et flott arrangement og vi kommer selvfølgelig tilbake, sterkere enn noen gang!

 

Påmelding til IFS Futsal-NM 2018

Please follow and like us:
error
Annonse: