Oslo Futsal med årets første seier i Nivå 1

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/10/15/oslo-futsal-med-arets-forste-seier-i-niva-1/"></div>Esben Rashids Oslo Futsal i full vigør!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/10/15/oslo-futsal-med-arets-forste-seier-i-niva-1/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

AV Erik Benjaminsen og Kim Lönn

Merk: Referat fra Sofaligaen følger snart her på futsal.no

Referat fra Nivå 1 i Oslo Indoor:

I årets første turnering i Oslo hadde vi to puljer i Nivå 1. Pulje 1 ble sparket i gang fredag kveld og bestod av lagene Complex FC, Paralympiakos og KortLang FK.

Paralympiakos startet det hele med to raske seire, 5-0 mot KortLang FK og 3-0 mot Complex FC.  Med bare tre lag i puljen trengte de bare uavgjort i neste kamp for å gå videre til semifinale. Poengene Paralympiakos trengte for videre avansement fikk de i 4-1 seieren over Complex FC i andre møte.

Spill om andreplass i puljen ville vise seg å bli spennende til siste kamp. Kampen sto mellom KortLang FK og Complex FC. Etter mye bra spill fra begge lag klarte KortLang FK å få seg en ledelse som holdt helt inn. 4-2 ble sluttresultatet. Paralympiakos fikk med seg KortLang FK til semifinalen.

Pulje 2 ble spilt på søndag. Oslo Futsal og Ticamasaga sparket i gang puljen og allerede i første kamp så man at Oslo Futsal mente alvor. 3-1 seier til Oslo Futsal over Ticamasaga. Oslo Futsal viste til tider stor klasse og underholdende futsal. Oslo Futsal endte opp med 12 poeng og 12-1 i målforskjell i gruppespillet og var dermed klar for semifinale.

Kampen om andreplass i puljen sto mellom Ticamasaga og Akka Magazine. Det ble en spennende kamp, med mye bra spill og mange mål. Akka Magazine trakk det lengste strået og vant 4-3. Akka Magazine fulgte Oslo Futsal inn i sluttspillet.

 

Semifinalene

Semifinalene sto mellom Oslo Futsal mot KortLang FK og Paralympiakos mot Akka Magazine.

Oslo Futsal fortsatte i det sporet de hadde vært tidligere på dagen og vant oppskriftsmessig 4-1.

Andre semifinale sto mellom puljevinner fra fredag Paralympiakos og puljetoer Akka Magazine. Paralympiakos spilte god futsal og hadde få problemer med å dra i land seieren. 3-0 til Paralympiakos var fasit.

 

Finalen:

Før kampen startet samlet vi lagene for å gratulere Amin Chikh fra Oslo Futsal. Han ble årets spiller i turneringen i fjor. Finalen sto mellom Paralympiakos og Oslo Futsal. To lag som gjennom turneringen hadde vist Fair Play og meget god futsal.

Oslo Futsal startet i ekstremt høyt tempo og med vanvittig god teknikk mistet de sjeldent ballen. Etter bare noen få minutter inn i kampen ledet Oslo Futsal 2-0. Minutter senere spilte de seg gjennom Paralympiakos med noen få pasninger og gikk opp til 3-0. Oslo Futsal spiller Esben Rashid var tydelig fornøyd med spillet og ropte ut til guttene sine ”Dette er futsalgutta!”. Oslo Futsal gikk til pause med en klar ledelse.

Andre omgang ble blåst i gang og man kunne se med en gang at Paralympiakos ikke ville gi seg så lett. Paralympiakos kom til mange sjanser, men en god keeper i Oslo Futsal reddet mye. Like før slutt fikk Paralympiakos ett mål, men det var for lite tid igjen til å ta igjen.

Oslo Futsal vant finalen 3-1.

Vi takker alle lag som meldte seg på i Nivå 1 og håper å se dere alle igjen 7.-9. Desember (påmelding under).

Referat fra Sofaligaen følger snart her på futsal.no

 

 

Leder for IFS Kurt Hartvedt takker så mye lederteamet og dommerne i for vel gjennomført turnering

-Jeg ønsker  å takke alle lagledere og spillere som gjennomfører våre turneringer med en god sportslig ånd. Vi hadde dessverre en episode i helgen i avdeling Oslo hvor det var usportslig og fæl opptreden fra en spiller. Denne spilleren vil bli utestengt over lang tid, muligens livstid, og laget vil motta sterke sanksjoner. Jeg har forståelse for at man kan ha en spontan reaksjon på parketten grunnet frustrasjon av ulike grunner, men reaksjonen skal ikke være fysisk eller truende. Vi er meget skuffet over en slik hendelse, og vi vil bruke vårt interne apparat på å følge denne saken så langt vi kan juridisk. Ingen enkeltpersoner skal ødelegge for vårt inkluderende turneringstilbud, og vi lover alle at vi skal jobbe for å unngå flere hendelser, deriblant gjennom enda strengere sanksjoner.

Se oppdatert Maratontabell etter helgens turnering her: Maratontabellen Oslo Indoor 2018/2019

Påmelding Nivå 1:

Nivå 1 (vanlig klasse) | Påmelding Oslo Indoor 07. – 09. desember 2018

 

Påmelding SOFALIGAEN:

Sofaliga | Påmelding Oslo Indoor 07.-09. desember 2018

Annonse: