NM 2018: – Vi er klare underdogs

Hambørgjær FK innser at NM vil bli tøft!
Annonse:
Hambørgjær FK-spillerne har fortid i Oppsal, men har nå spredt seg i forskjellige klubber som Vålerenga, Follo og Oppsal. Laget kapret en delt femtende plass på Oslo-tabellen ifjor, og kvalifiserte seg dermed til årets IFS Futsal-NM.
Lagleder Henrik Hatlen Osen kommenterer:
– Ambisjonen er vel alltid å vinne, men vi ser jo at dette blir tøft. Derfor er det vel mer realistisk å satse på å gå videre fra gruppespillet og eventuelt ta det derfra – Og selvfølgelig prøve å spille bra futsal. Vi er helt klart underdogs som definitivt kan mer fotball enn futsal, men vi har jo to sesonger med masse futsalcuper i beina. Derfor skal vi prøve å bruke den lille erfaringen vi har til å gjøre det best mulig. Vi er alle bare 17 år, så vi forventer å få det tøft når vi møter de bedre og mer rutinerte lagene. Men det er jo uansett en fin erfaring.
Bildet øverst:
Bak fra venstre: Elias F. Mellbye, Markus Mork Rydal, Henrik Hatlen Osen, Matias Opsahl, Philip Ness, Jonas Jorde, Harald Martin Hauso
Foran: Mathooshan Mathimaran, Håkon Rasch, Tobias Nesje, Mathias Bråten

Les alt om NM her!

Please follow and like us:
error
Annonse: