Tre strake seire i Bergen – Nå venter nye utfordringer i NM!

Tomato Town XI reiser til Oslo med smak av gull
Annonse:
Bildet av Tomato Town XI |  Bak fra venstre: Ludvig Longva Rønning, Eivind Gjerde, John Daniel Hertzenberg. Foran fra venstre: Sindre Alme, Markus Bjørntvedt, Arild Eie. Ikke med på bildet: Sebastian Haugen
Den engasjerte og sympatiske laglederen og keeperen for Tomato Town XI, Markus Bjørntvedt, kommenterer forrige turnering i Bergen:

– Vi kom inn i turneringen og tenkte at vi bare ønsket oss en gjennomkjøring foran høstens store mål, NM. I gruppespillet hadde vi stort sett full kontroll med 3 seire og en uavgjort, og hele 11-1 i målforskjell. I semien møtte vi et ungt og spillende lag i Spazzatura. I denne kampen spilte vi kontrollert og stupte ikke med alle i angrep, noe som viste seg å være en god kamp-plan. Vi endte med å vinne 2-0 i en bortimot feilfri kamp.
I finalen møtte vi et lag vi har møtt flere ganger tidligere, nemlig Hødden IL.

Hødden IL fra tidligere turnering| Bak fra venstre: Erik Iden, Lars Dalstø, Erik Dalstø, Bjørn Ivarsøy, Anders Sommer, Carl Fredrik Klohs. Foran fra venstre: Aksel Halmøy, Paul Hagen

Kampene mellom oss og Hødden er alltid tøffe, med mange dueller. Hødden gikk ut som de har gjort mot oss tidligere, de la seg litt bak, og lot oss spille. Tidlig hadde vi flere store sjanser, og fikk hull på byllen med en flott lobb fra Ludvig. Hødden satset hele tiden på kontringer, og kontret inn to kjappe mål før pause. Vi fortsatte å skape store sjanser i andre omgang, og spilte til tider ekstremt bra offensivt. Det viste seg at Høddens målvakt hadde en helt vanvittig dag på jobben, og vi skulle slite med å putte ballen i nettmaskene bak ham. En stund ut i andre omgang fikk Ludvig lurt inn et lurt skudd nede i hjørnet, og vi hadde endelig utliknet. I finalen spilte man med akkumulerte frispark, som betyr at etter et lag har laget 4 frispark i en omgang, blir det et langt straffe (9-meter straffespark, red. anm.) til motstanderen. Mot slutten av omgangen lagde Hødden det fjerde frisparket, og vi fikk da en lang straffe. Vi sendte fram vår kaldeste mann, Arild Eie. Han lurte keeper og satte ballen sikkert i mål. Etter dette handlet det om å holde på ledelsen, vi tok ingen sjanser mot slutten av kampen, og hadde god kontroll. Dommer blåste av, og kampen endte 3-2 til oss.
Hødden ILs lagleder Aksel Halmøy gir sitt innspill:
– Vi er selvfølgelig skuffet over nok et bittert finaletap. Spesielt med tanke på mulighetene til å avgjøre kampen på stillingen 2-1, og at et tvilsomt frispark fører til straffe motsatt vei istedenfor at vi slipper til alene med keeper. Hødden kommer sterkere tilbake!
Markus Bjørntvedt fortsetter: – All ære til Hødden som kjempet hardt hele kampen, og forsvarte seg heroisk. Heldigvis for oss klarte vi å sette ballen bak en meget god Hødden-målvakt tre ganger, og ta vår tredje strake seier i Bergen Indoor. Nå venter nye utfordringer i NM i november.

Neste turnering i Bergen er 7.-9. desember, påmelding i høyremenyen.

Please follow and like us:
error
Annonse: