NM-oppsettet publiseres denne uken

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/13/nm-oppsettet-publiseres-denne-uken/"></div>Snart braker det løs i Ekeberghallen<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/13/nm-oppsettet-publiseres-denne-uken/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

IFS vil publisere oppsettet for IFS Futsal-NM 2018 så snart som mulig. NM vil spilles i Ekeberghallen, 24.-25. november. Gruppespillet starter på lørdag, og sluttspillet spilles søndag. De første gruppene vil spilles kl. 10.30 eller kl. 11
Info følger her på futsal.no.

Vi gleder oss!

Annonse: