Namsos Broncos vil nå semifinalen i årets NM!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/15/namsos-broncos-vil-na-semifinalen-i-arets-nm/"></div>Hårete mål eller innenfor rekkevidde?<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/15/namsos-broncos-vil-na-semifinalen-i-arets-nm/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

Bildet over: Namsos Broncos fra tidligere turnering i Trondheim Indoor.

 

Den rutinerte laglederen Alexander Roel gir sin kommentar i forkant av NM som spilles 24.-25. november og helgens turnering i avd. Trondheim:

Tror vi kommer ganske godt rustet i år, bedre enn de foregående årene. Guttene er i form, men dessverre har utendørssesongen vært lang og vi har ikke kommet skikkelig i gang med futsal enda.

Alexander Roel er tilbake på futsalparketten etter en lang utesesong. Foto:Kristian Klocke

Vi får satse på at den siste turneringen i Trondheim kan få oss dit vi vil med spillet vårt, og at vi kan reise til Oslo helgen etterpå med god selvtillit. Vi har så og si alltid vært topp 5 på sluttrankingen i Trondheim, men vi føler at det ikke har løsnet helt. Nå er vi klare for å ha et skikkelig bra år! Ambisjonene våre er hårete, det er semifinale! Vi skjønner selv at dette er et hårete mål, men på et eller annet vis så tror vi at det er innafor rekkevidde.

Vi har dessverre et par skader før årets NM der Ole Kristoffer Fjeseth er ute med skade, og Ola Kristian Dahle Høstland er noe usikker. Dette er to spillere med topp kvaliteter av ulike slag, så det er tungt å miste de. Vi får håpe på et lite mirakel slik at Ola Kristian rekker det. Ole Kristoffer er en spiller som kan gjøre det spesielle på egen hånd. Når han har ballen så blir det et eller annet ut av situasjonen. Det er skikkelig leit at han er ute med skulderskade.
Når det er sagt så kommer vi med en meget sterk tropp som er topp motiverte.

 

 

Troppen vår er som følger:
Karl Ivar Dahle Høstland
Eirik Selnes
Martin Weidemann
Aleksander Roel
Tommy Skorstad
Thomas Breistrand
Krzysztof Suchecki
Martin Lein
Sølve Fottland
Ola Kristian Dahle Høstland (usikker)

 

Relatert:

Futsal-NM: Kun lag innenfor Topp 20 i Nivå 1 og Topp 5 i Sofaligaen kan søke om wild card-plass

Annonse: