NM: – Få lag har samme vinnervilje!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/15/nm-fa-lag-har-samme-vinnervilje/"></div>Ex-Yu Futsal - tidl. Balkan Express - vant over Oslo Futsal i forrige NM!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2018/11/15/nm-fa-lag-har-samme-vinnervilje/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

I fjorårets NM danket Stavanger Indoors Balkan Express (nå Ex-Yu Futsal) ut Oslo Futsal i sluttspillet. Her følger kommentar fra lagets kaptein, Kenan Mehremic:

Balkan Express fra forrige NM

Ex-Yu Futsal – tidligere Balkan Ekspress – kom til en godkjent kvartfinale i sist NM, og har også ambisjoner om å hevde seg i årets NM. Vi er et lag som legger ned masse innsats i hver eneste kamp på parketten, og det er få andre lag som har samme vinnervilje som dette laget. Laget består hovedsaklig av tidligere spillere fra Dukati, Aksamije og Dolep. Vi har ingen IFS stjernespillere i stallen, men satser på et godt kollektiv istedenfor. Det er generelt en god blanding mellom unge og rutinerte spillere i stallen. Vi har vært gjennom et generasjonskifte og det er bare Kenan Mehremic, Nedzad Mehremic og Nedzad Munjic som har vært med videre fra de opprinnelige Dukati/Aksamije lagene i Stavanger.

Erfaringer som vi tar med videre fra fjorårets NM er at det er viktig å ligge kompakt defensivt, og unngå kontringer imot. Vi lærte dette spesielt mot Oslo Futsal, et meget godt teknisk lag, som vi klarte å slå 1-0 ved å ligge kompakt mot fra først til siste minutt. En annen ting som vi kommer til å ta med oss er å unngå å lage enkle frispark høyt i banen, da dette straffer seg i form av 9- metersspark (regelen om akkumulert frispark).

Kenan Mehremic – Dukati Futsal

 

Se kamp fra forrige NM mellom Mehremics mannskap vs. Esben Rashids Oslo Futsal:


Relatert:

Futsal-NM: Kun lag innenfor Topp 20 i Nivå 1 og Topp 5 i Sofaligaen kan søke om wild card-plass

Esben Rashid: Gleder oss til å vise fin futsal under NM!

Annonse: