Lund Futsal skal forsvare tittelen i NM!

- Vi har ingen spillere som sluntrer unna drittjobben!
Annonse:

Mats Johansen Olsen fra Lund Futsal kommenterer:

– Lund Futsal er klare og motiverte for å vinne NM igjen. Vi har så og si helt likt lag som i fjor utenom en forandring så vi ser på oss selv som favoritter til å vinne. Vi kommer ikke til å endre på noe fra i fjor når det kommer til spillestil, prinsipper osv. Stammen i laget har vi beholdt og vi har blitt enda bedre siden forrige gang. Lund Futsal er helt klart en klubb som er best når det gjelder. Vi elsker store turneringer og det gir oss en ekstra motivasjon. Ingen hadde troa på oss i fjor utenom oss selv, men vi viste alle at vi til slutt fortjente å vinne selv om vi møtte hindringer på veien. Ingen skal matche oss på innsats og vinnervilje, der er og skal vi være best. Alle våre spillere gir alltid 100% og legger ned en enorm innsats i hver kamp. Her har vi ingen spillere som sluntrer unna drittjobben. Vi er et kollektiv som fokuserer mest på at vi fungerer sammen som et lag. Defensivt arbeid er avgjørende i futsal. Fordi vi har et defensivt fokus og slipper nesten ikke inn mål. Vi har en klar og tydelig spillestil som har vist seg å fungere meget bra. Lund Futsal er klare for NM og reiser inn til Oslo med høy selvtillit.

 

 

Se video fra fjorårets NM-finale mellom Lund Futsal (blå drakter) vs. Laksekongan


Relatert:

Futsal-NM: Kun lag innenfor Topp 20 i Nivå 1 og Topp 5 i Sofaligaen kan søke om wild card-plass

Please follow and like us:
error
Annonse: