Futsal-NM: Kun lag innenfor Topp 20 i Nivå 1 og Topp 5 i Sofaligaen kan søke om wild card-plass

Fredag 23.11: Åpent for lag utenfor Topp 20 og lag fra fjorårets NM.
Annonse:

Grip muligheten!

NM går av stabelen 24.-25.november 2018 i Ekeberghallen, Oslo. Gruppespill vil avvikles lørdag, og sluttspillet på søndag. Lag som sender inn wild card-forespørsel  på Facebook Futsal Norway (direktemelding) eller post@futsal.no vil få beskjed når/om de får tildelt plass i NM.

Premisser for søknad er at laget har maratonpoeng innenfor Topp 20 på tabellen fra sesongen 2017-2018. Dersom to lag fra samme avdeling har lik Maraton-poengsum vil laget med flest turneringer prioriteres dersom IFS ikke kan sette inn begge i oppsettet.

Wild card-lag betaler ikke inn avgift før eventuell bekreftelse er mottatt.

Merk: Dersom det ikke kommer inn tilstrekkelig wild card-lag innen fredag 23.11.2018 vil IFS åpne opp for at lag utenfor Topp 20 og lag som deltok i fjorårets NM kan få muligheten til å delta.

Please follow and like us:
error
Annonse: