Vil vinne NM

Big Shaq er klar i tale!
Annonse:

Merk: Big Shaq Futsal hadde tidligere ønsket å hete El Haam, men har nå gått tilbake til sitt opprinnelige navn.

Big Shaq Futsal er klar for helgens NM. Lagets lagleder og keeper Håkon Wiksaas har erfaring fra tredje divisjon og kom på rundens lag i Oslo Indoor i tidligere turnering. –  Ellers har vi 3 Asker -spillere fra 2. divisjon, en med erfaring fra Tyrkia, en spiller fra Tønsberg med erfaring fra 2. divisjon, og to spillere fra 3. divisjon og spillere fra Sandefjord B/Jr og Drøbak Frogn, uttaler Wiksaas.

På spørsmål om ambisjonene i helgens NM, sier han:

-Vi har jo vunnet IFS Oslo Indoor engang, da slo vi blant annet Oslo Futsal, nå stiller sterkere enn noen gang. Motstanderne kjenner vi ikke mye til utenom at vi vet de har gjort det bra i sine byer. Ettersom vi vant i Oslo drøyt 1 år siden med et lag som er endel svakere enn det vi stiller med i NM vil jeg tro sjansene våre er meget bra. Ambisjonene våre er å bli NM-mestere og vi tenker dette er et mål innenfor rekkevidde med tanke på stallen.

Oslo Futsal

Håkon Wiksaas

 

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: