Andersen om NM-lagene fra avd. Trondheim

Stian Reinertsens mannskap klare trønder-favoritter.
Annonse:

Avdelingsleder Joachim Andersen kommenterer:

Team Fivert: Et lag som har som har gjort seg bemerket i futsalmiljøet. Har et bredt utvalg av spillere med mange gode ferdigheter, der alle virker å være svært samspilt. Har dominert Trondheimsavdelingen i tre år. Klar favoritt fra Trondheim.

Team Fivert fra IFS Futsal-NM 2017 i Kristiansand.Namsos Broncos: Et lag med mange gode ferdigheter og har den desidert største arbeidsmoralen av Trondheimslagene. Har et høyt toppnivå, men  har også dessverre et lavt bunnivå. Klarer de å holde seg på sitt toppnivå under alle kampene, tror jeg de vil nå langt i årets NM.

Namsos Broncos


La Familia:Sett på hver enkelt spiller, så er La Familia det beste laget fra Trondheim. De består av spillere med ferdigheter fra øverste hylle, men har dessverre ikke klart å knekke koden for å fungere som et lag så langt. 

La Familia


Please follow and like us:
error
Annonse: