Møt NM-mesteren

En stall spekket med offensiv kraft!
Annonse:

Etter et formidabelt NM med høyt tempo og tette kamper, var det energiske AJ Futsal fra IFS Oslo Indoor som med offensiv kraft erobret gulltronen 2018!

Espen Øverås, lagleder og keeper for AJ Futsal, presenterer gullmannskapet sitt:

Vårt mannskap til årets turnering kunne på papiret se en smule lett ut defensivt og rent fysisk. Trygghet med ball og god bevegelse i spillet skulle gjøre opp for mangelen på forsvarspillere. Med en overvekt av spillere som er glad i ballen, er det alltid en risiko for at man blir regelrett blir smadret i senk på kontringer.

Alltid vanskelig å trekke frem enkeltspillere når turneringa gikk såpass på skinner som den gjorde. Men Farid Rahim og Erlend Karlsen var i særklasse, på hver sin måte. Farid utfordrer 1 mot 1 og scorer mål ut av nesten ingenting. Mens Erlend styrer spillet, setter opp sjanse etter sjanse og holder balltapene/kontringer i mot til et absolutt minimum.

Her er stallen:

Farid Rahim: Kan skrive flere A4 sider om ferdigheter her, men begrenser meg til å trekke frem skuddet. Ikke så farlig om det er langt hold, dårlig vinkel, 9-meter straffe mot turneringens beste keeper. Resultatet blir mål uansett.

Erlend Karlsen: Motor og playmaker. Ikke hatt en feilpasning sia 90 tallet. Holder tempoet i spillet vårt oppe.

Marko Nazari: Teknisk og ekstremt glad i ballen. jo trangere situasjoner jo bedre. Tryller med seg ballen uansett

Ole Ramsdal: Trøkker til i duellspillet og treffer på pasningene. Dukker ofte opp ut av intet på bakre stolpe(De deiligste målene å score/de sureste å slippe inn)

Stian Burkeland: Smart toveis spiller, tar riktige valg og er alltid spillbar.

Petter Schiøtz: Oppspillspunkt. Sterk i kroppen og har et kjapt skudd. Egen evne til å få rettvendt seg i de mest utrolige situasjoner og på toppen av det hele sette ballen i mål

Kjetil Neple: Bauta defensivt, umulig å gå forbi. Har et vanvittig tempo i beina. Deler ut parkeringsbøter til høyre og venstre, når han setter inn rykket.

Behzad Nazari: Terrier som har litt av alt. Vinner ballen, setter i gang overganger og scorer noen mål.

Espen Øverås: Offensiv keeper, med allergi mot å holde seg på streken.

Flere saker fra AJ Futsal kommer

Please follow and like us:
error
Annonse: