Nivå 1 (vanlig klasse) | Påmelding Kristiansand Indoor søndag 03. feb 2018

Trykk her for å melde deg på sesongens siste Nivå 1-turnering i Gimlehallen!
Annonse:

Delta med dine venner, kollegaer, studiekamerater – samle de du vil, og delta når dere vil! Vanlig klasse blir også kalt Nivå 1.

Lagene spiller 4 kamper én av dagene og det er også mulig å kun melde seg på til én spesiell dag.

Ditt lag må stille med minimum 5 spillere, og maksimum 16.

Påmeldinger registreres frem til turneringsstart og gjelder kun denne turneringen.

Puljeoppsettet for turneringen blir publisert onsdag før turneringshelg etter kl. 20:00 og innen kl. 00.00 på vår Facebook-side Futsal Norway. (I Kristiansand blir puljeoppsettet publisert torsdag om hele turneringen spilles søndag.)

Vi følger “Førstemann til møllen”-prinsippet, det er derfor lurt å melde seg på så tidlig som mulig for å sikre seg plass og ønsket puljetid.

Laget betaler avgift enten via appen Vipps (200,- pr.spiller) eller via sms-betaling (220,-).  Les mer her: Spillerliste og betaling

Avmeldingsfrist er 7 dager før turneringstart.
Dersom du melder av ditt lag etter denne fristen, mottar du et straffegebyr på kr. 1000.-

Vi har mottatt tilbakemeldinger fra lagene i Nivå 1 at fordeling etter nivå bør gjøres bedre. For å kunne fordele lagene på best mulig måte er vi  avhengig av at alle lag kan delta på samme tidspunkt og at lag melder seg på innen puljeoppsettet fullføres (før onsdag kl. 20:00), så vi oppmuntrer alle lagledere til å forsøke å være mer fleksible i puljeønskene sine samt melde på tidligst mulig. 

Vanlige spilletider i Kristiansand Indoor (ca-tider med forbehold om antall lag):

Søndag: 10:30-13:00, 13:15 – 15:45 + sluttspill. (Ved mange lag blir tidene forskjøvet til 09:00-11:30, 11:45-14:15, 14:30-17:00)

Meld på laget til en spesifikk tid: For å melde seg på til en spesiell tid må dette signaliseres med to stjerner (**) bak ønsket puljetid. Da er laget kun påmeldt til denne tiden og vil ikke bli satt opp til andre tider.

Lag som melder seg på etter onsdag kl.20:00 settes inn på ledige plasser om ikke laget har meldt seg på til en spesiell dag ved å melde på laget med forbehold om ønsket puljetid.

Merk: Hver påmelding gjelder kun for én turnering, ingen lag er løpende påmeldt. Dersom påmeldingen overstiger kapasiteten, prioriteres de tidligst påmeldte lagene.

Merk: Dersom ditt lag har deltatt tidligere og fått ny kontaktperson, skriver dere også tidligere kontaktperson i påmeldingen for å få videreført eventuelle maratonpoeng. Er ny kontaktperson bare midlertidig, ber vi om at vanlig kontaktperson også føres opp i påmeldingsskjemaet (i parentes). Vær obs på at lagleder kan motta sms fra IFS om turneringer og annen relevant informasjon. Gi beskjed hvis dette ikke er ønskelig.

Merk: IFS er ikke økonomisk ansvarlig ifm skader som eventuelt oppstår i turneringene. Hver spiller har anledning til å stille med egen forsikring. I mange tilfeller vil en normal ulykkesforsikring dekke deltagelse i IFS sine turneringer.

 1. Lagleder
 2. (nødvendig)
 3. (nødvendig)
 4. (må være en gyldig e-post)
 5. (nødvendig)
 6. (nødvendig)
 7. (nødvendig)
 8. (nødvendig)
 9. Laginfo
 10. (nødvendig)
 11. Velg klasse laget skal delta i
 12. Har dere deltatt med dette lagnavnet før?
 13. (nødvendig)
 14. Valgfrie felter
 15. Betingelser: Vi aksepterer et straffegebyr på kr. 1000,- dersom vi melder oss av etter avmeldingsfristen som er syv dager før turneringsstart, eller om vi ikke stiller opp i turneringen.
 

cforms contact form by delicious:days


SeIFS – Indoor Football Haller i et større kart

Forbehold: Det taes forbehold om at oppsatt turnering i IFS Norge kan bli avlyst ved spesielle tilfeller. Ved slikt tilfelle vil dette meddeles i god tid på futsal.no og til lagledere for påmeldte lag.

Please follow and like us:
error
Annonse: