Sofaligaen: Som far, så sønn

Hetlebakke: Ofte kan rutine lønne seg
Annonse:
Det muntre sofalaget Hans Menn deltok i forrige turnering i Sofaligaen i Bergen Indoor. Laget karret seg helt til finalen hvor de møtte Torpedobataljonen. Torpedobataljonen gikk seirende av banen med resultatet 4-1, med 7 poeng på tabellen, cruise fra Fjordline og en ekstrapremie fra Egon Kjøttbasaren i form av lunsjbonger.  Frode Hetlebakke, lagleder for Hans Menn, gir en kommentar om laget sitt som besitter voksen erfaring krydret med ungdommelig entusiasme og tempo: -Det begynte med meg og eldstemann på laget, som heter Hans. Vi trener i lag en gang i uken i en gymsal i Fyllingsdalen. For et par uker siden sa jeg til Hans at vi burde melde på et lag. «Så tar vi med oss våre sønner og noen av deres kamerater». Vi er 2 fedre som spilte med sønnene våre. Det er utrolig kjekt. Hadde ikke noen store ambisjoner annet enn å ha det kjekt. Og det hadde vi. Alle har spilt fotball tidligere og som tidligere nevnt trener noen av oss inne en gang i uken. Vi så tidlig at vi kom til å møte veldig unge gutter med gode ferdigheter. Men ofte kan rutine og det å ligge riktig lønne seg. Taktikken er da og ligge lavt og heller score på kontringer. Litt tøft for gamle litt utrente kropper å ha så mange kamper på en dag (det ble 5 kamper) så kanskje vi skal prøve å spilt fredag kveld neste gang. Men utvilsomt veldig kjekt uansett. Vi kommer igjen.

Fra venstre: Even Hetlebakke, Frode Hetlebakke, Hans Bratli, Hans Christian Bratli, Jørgen Daa, Kim Henriksen, Cris Lie

Please follow and like us:
error
Annonse: