Sesongens siste gull til La Familia!

God avslutning for La Familia
Annonse:

Sesongens fjerde og siste turnering er dessverre over, og denne gangen var det La Familia som trakk det lengste strået. De vant gruppespillet med full pott der de også klarte å slå forrige turneringsvinner Team Fivert 1-0.

Team Fivert fra desemberturneringen

I kvartfinalen vant de komfortabelt over Tango Squad med en 8-3 seier. Semifinalen ble en knallhard kamp mot Nardo Sunrays, men La Familia klarte å slite inn en 3-2 seier.

Se dette innlegget på Instagram

#Repost @nardosunraysfutsal • • • • • Sesongen 2018/19👇 Sesongen er over rent sportslig, og gutta får nå en solid ferie før oppkjøring til ny sesong settes igang igjen. Vi har flere godbiter på lur i denne «off season» og vil med våre samarbeidspartnere evaluere sesongen for å nå våre målsetninger i året som kommer. Denne sesongen har vært et steg i riktig retning og har gjennom nye signeringer og større sportslig og administrativt apperat lagt grunnlaget for å fortsette å utvikle oss til å bli Norges beste futsallag i årene som kommer. Dette har vært året vi har gått fra å være lillebror til storebror i rivaliseringen med Namsos broncos, selv om vi fortsatt har manglet det ørlille ekstra for å ta det virkelige steget til toppen. Vi har i år vært i 3 finaler, hvor vi har hentet hjem pokalen i 1 av dem og vært i bøttevis av semifinaler. Disse erfaringene vil vi tro er med på å løfte oss til den ubestridte ener allerede neste sesong hvor ingenting annet enn norgesmester, sammenlagtvinner i IFS Trondheim indoor og 1. Plass i Nattcup er godt nok. Vi har iløpet av dette året hatt det veldig gøy, og samholdet i dette laget er noe av det unike som gjør oss til det stjernegalleriet av et lag vi er. Vi har i år scoret hele 99 mål og sluppet inn 49 på 35 kamper. Vi har vunnet 21, spilt 4 uavgjort og tapt 9. Vi vil takke våre samarbeidspartnere @nardosol , Rub fitness, Moxness media og Leksvik bygdasentral for støtten i år og vi gleder oss til fortsettelsen. Meet and greet vil vi i år avholde samtidig som vår sesongavslutningsfest 9.mars på søstrene Karlsen hvor det vil være mulig å få møte @lerstadgrind, @sandersevaldsen og @stefanjens1 for autografskriving og bilde. Følg med for oppdatering under pre season og div arrangementer og festligheter i samarbeid med våre samarbeidspartnere☀️ @ifsfutsal @nardosol #Rubfitness

Et innlegg delt av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)

Finalen ble også en veldig jevn og tøff kamp. Her møtte de Namsos Broncos som hadde sett veldig sterke ut gjennom hele turneringen. Etter første omgang sto det fortsatt 0-0 etter flere gode redninger og stolpeskudd fra begge lag. Etter fire minutter ut i andre omgang fikk La Familia satt inn 1-0 etter en praktfull overgang. Etter det løsnet det for La Familia og de fikk satt inn både 2-0,3-0 og til slutt 4-0. 

Vi takker for en fin sesong og ønsker alle velkommen tilbake igjen neste år!

NB IFS vurderer å opprette off season-turneringer i Trondheim ved interesse. Ta kontakt ved innspill:)

La Familia fra tidligere NM
Nardo Sunrays
Please follow and like us:
error
Annonse: